Toki anlatmıştır. Toki ryuma döneminden geliyor neredeyse.Bunlar görmedi ki o kılıcı. Zoro buraya gelmeden bıraktı kılıcı. Ryumanın mezarını soyulmadan önce de mezarı açmamışlardır heralde.
Toki anlatmıştır. Toki ryuma döneminden geliyor neredeyse.Bunlar görmedi ki o kılıcı. Zoro buraya gelmeden bıraktı kılıcı. Ryumanın mezarını soyulmadan önce de mezarı açmamışlardır heralde.
Ragnarokta tek yedi.Nerde? Luffy çatıda gördüğümüz en az net 6 darbe yedi.
Öncesinde 5 tane darbe yiyor Luffy .dRagnarokta tek yedi.
Onları yemese de ragnoraktan tek yerdi. Daha önce yemişti zaten. Fizik gücü artmadığına göre?Öncesinde 5 tane darbe yiyor Luffy .d
Elektriği ve ateşi demi saydınÖncesinde 5 tane darbe yiyor Luffy .d
Tek yerdi "çünkü ben istiyorum" deseydin en azından cümlende doğru bir yer olurdu .dOnları yemese de ragnoraktan tek yerdi. Daha önce yemişti zaten. Fizik gücü artmadığına göre?
Yani bunlar uç ihtimal ya. Olay bence Zoro'nun Shimatzukiye benzemesi. Onun soyunun da Ryumadan gelmesi. Yoksa binbir türlü şey söyleriz bunun hakkında.Toki anlatmıştır. Toki ryuma döneminden geliyor neredeyse.
Kapa zoroyu daha öncede gördü ordada 3 kılıç vardı vegözü kapalıydı aynı zoroydu orda niye benzetmmiyorda zoro king ile dövüşürken diyor?Yani bunlar uç ihtimal ya. Olay bence Zoro'nun Shimatzukiye benzemesi. Onun soyunun da Ryumadan gelmesi. Yoksa birbir türlü şey söyleriz bunun hakkında.
1001.bölümde Base Kaido'dan bagua,sonraki bölümlerde ısı nefesi,off panelde 2 tane hibrit Kaido'dan darbe,Kaido'dan 1009.bölümde gene darbe.Elektriği saymadım o ama ct diyeceğiniz için.Ragnorak 6.aldığı darbe çocuğun.Elektriği ve ateşi demi saydın