Bir Allah'ın kulu da beni etiketlememiş. Yazıklaaaaar olsun
Zoro'nun bu kadar kadere bağlanıp gömüldüğü yere gelmene gönlümüz el vermedi.Bir Allah'ın kulu da beni etiketlememiş. Yazıklaaaaar olsun
Ryuma jokerini kullanmış Zorri senin teoriler tuttu öyle bir şeyler yazmıştın herhalde.Bir Allah'ın kulu da beni etiketlememiş. Yazıklaaaaar olsun
Naruto'nun sonunda Guy Sense var. Öyle deme. En harika dövüş sahnelerinden biridir bnm gözümde.Op'un sonu Naruto'yu aratacak net bir şekilde.
Şu Wano hiçbir şeyden iyi değil.Kendi kendini yalanlamaktan,kurgu,savaş çizme özürlülüğünden başka bir şey yok koca arcta.Naruto'nun sonunda Guy Sense var. Öyle deme. En harika dövüş sahnelerinden biridir bnm gözümde.
Edit: Ama One Piece ne olursa olsun o kıvama girmez. Hikayesiyle kurgusuyla şuan bitse sonunu açıklamada bile Naruto'dan kat kat iyi.
Bu adamların Ryumayı tanımaları görmeleri imkansız. Sadece şeklen veya dövüş şekli olarak Shimatzukiye benzetip onun da atası Ryumaydı, derler.Zoro artık nasıl haki salınımı yaptıysa, kapamatsu ve hyogoronun aklına direkmen ryuma gelmiş. Efsanevi bir bölüm geliyor gibi.
Kara kılıcı var. Bide zoronun hakisini gücünü hissedip direk zirve isimlede bağdaştırmış olabilirler.Bu adamların Ryumayı tanımaları görmeleri imkansız. Sadece şeklen veya dövüş şekli olarak Shimatzukiye benzetip onun da atası Ryumaydı, derler.
Zoro'nun şuan kara kılıcı yok. Önceden vardı. Zoro'nun gücünü farketseler bile kıyas yapmaları için Ryumayı da bilmeleri gerekir.Kara kılıcı var. Bide zoronun hakisini gücünü hissedip direk zirve isimlede bağdaştırmış olabilirler.