Nolacak 5 kişi mi dalacak ? Teessüf ederim. Roronoa Zoro farkını unutuyorsun.Ben tersini mi söyledim? Ayrıca hemende gaza gelmeyin Zoro bu dövüşü tek başına alırsa çok şanslı sayılır.
Zaten sürekli parlayan kişi değil mi? Artık yetmiyor mu ? Zaman atlamasından sonra wano da ilk kez parladığını gördük zoronun ve hakkı da onun. Sanji için gelirsek oda kurbanı bir karakter ne olucağı belli değil, Queen ile olan dövüşünde görücez inşallah.Bunlar böyle ise kim bilir Luffy nasıl parlayacak
Öyle ama esas oğlan alacak gibi kaidoyu yada ne bileyim Katakuri vssindeki gibi olacak ama düşen taraf o olacak gibibZaten sürekli parlayan kişi değil mi? Artık yetmiyor mu ? Zaman atlamasından sonra wano da ilk kez parladığını gördük zoronun ve hakkı da onun. Sanji için gelirsek oda kurbanı bir karakter ne olucağı belli değil, Queen ile olan dövüşünde görücez inşallah.
Hâlen ve hâlen luffynin tek başına kaidoyu devireceğini düşünmüyorum. momo ve zoro yardımı olucağı düşüncesindeyim, tamam momo ne kadar yardımcı olur orası nafile ama hikaye gereği çok desteği olucağı kesin.
Tek başına dalacak zaten tersini söylemedin ben sadece hatırlattım sakin olBen tersini mi söyledim? Ayrıca hemende gaza gelmeyin Zoro bu dövüşü tek başına alırsa çok şanslı sayılır.
Hmm açıkçası son vuruş ile yıldız olabilir ama zoro veya yamato filan da katılır ise desteği büyük olucak. Yamato vs smoothie görmek istiyorum aslında, hem smoothie görmüş oluruz hem yamatonun aşağı yukarı seviyesini görürüz.Öyle ama esas oğlan alacak gibi kaidoyu yada ne bileyim Katakuri vssindeki gibi olacak ama düşen taraf o olacak gibib
Başlarda belli değil miydi zaten ? Bazı arkadaşlar anlamıyor veya anlamamazlıktan geliyordu. hangisi olucağı sana kalmış ?Kaido'nun teke tek olayı biteli çok oldu. Geçmiş olsun.
Hesapta yıkımcı ama tekmeye bak. Bu tekmeyle neyi yıkabileceğini düşünüyor acaba.Hakkaten ha Queen bundan daha estetik,tipsiz mipsiz ama orjinal duruyor en azından..Bracchio çok şekil bir saldırıydı mesela..