Big Mom'un yenilmesi için bir yol hala göremiyorum...Mutlaka izleyin 1 dk bişi zaten. Arc'ın gizli kahramanı...
Big Mom'un yenilmesi için bir yol hala göremiyorum...Mutlaka izleyin 1 dk bişi zaten. Arc'ın gizli kahramanı...
Vaaay gözlerim yaşardı xD haterlığı bırakınca böyle oluyormuş demekki.@Millennium Wizard Bana hater demeye devam et sen.Konudaki yorumuma bak bakalım https://worstgen.alwaysdata.net/forum/threads/sulong-inu-sulong-neko-vs-doflamingo.16733/#post-18012
Bırak yav Biz olanı diyoruz.Vaaay gözlerim yaşardı xD haterlığı bırakınca böyle oluyormuş demekki.
Zoro'nun atağı vasatmış diye de yorumlanabilir.Düşündüğüm gibi yerde yatarlarken Queen daha çok hasar almış gibi duruyor. King'te hala çizik yok baya dayanıklı çıktı.
Ya da Sanji çok güçlüdür ?Zoro'nun atağı vasatmış diye de yorumlanabilir.
Düşündüğüm gibi yerde yatarlarken Queen daha çok hasar almış gibi duruyor. King'te hala çizik yok baya dayanıklı çıktı.
Zoro'nun atağı vasatmış diye de yorumlanabilir.
Queen çok zayıfmış da diyebiliriz.Ya da Sanji çok güçlüdür ?
Her birinin ciddi olmadığı ya da bazılarının ciddi olduğu senaryolarda başka olasılıklar da çıkar. Mesela "Ya da Zoro ciddi değildi" gibi. Devam edilmez bunaQueen çok zayıfmış da diyebiliriz.