Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun gözlem kötüymüş. King'e kılıçları çok kolay bir şekilde kaptırıyor. Rakibi King değil de amiral falan olsaydı kılıçları kaptırdıktan sonra büyük sıkıntı yaşardı muhtemelen.
Hadi ordan :artiz:

Hayır. Balık adam adasından beri geçiyor zaten en az Joyboy konusu. Yani az çok tahmin oluşuyor. Ayrıca animenin kronolojisine göre yıllar önce Roger birinin geleceğini belirtiyor. Sadece flasbacki geç görüyoruz. Hem damdan düşmesini de saymıyorum. Luffy torpilli çocuk oluyor ama başka karakter olunca çok iyi oluyor. Zamanla alakası yok.
Ryuma neredeyse ortaya çıktığı andan itibaren Zoro'yla ilişkilendiriliyor. Joy boy'un Luffy'yle böyle doğrudan bir ilişkilendirilmesi yok. Dev şapka muahbbeti ve Kaido'nun sen de J.boy olamazsın lafı olmasa Luffy ve J. boy'un bu kadar "match" diyebileceğimiz bir olayı yok. Halbuki Ryuma tepeden tırnağa Zoro'nun akrabasıyım dedirtiyordu. Yıllardır Zoro-Ryuma bağlantılı teoriler ortada fink atarken Luffy-J.Boy teorileri var mıydı, varsa ne zamandır vardı ? Senin dediğin alakasız bir eleştiri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık