Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen Lunaria ırkından bahsettiğinde King dikkat kesildi. Karşısında bir rakip olmasına rağmen. Şöyle bir senaryo iyi olurdu:

King Kaido'ya katılmadan önce, çocuk yaştan beri hayatta kalma mücadelesiyle geçmiş biridir. Derisindeki anormallikler nedeniyle taşlanmış ve toplumdan dışlanmıştır. Irkının ona mirası olan ateşi kontrol etmeyi ve üretmeyi öğrenmiş, bu sayede hayatta kalmıştır. Bu deneyimler onu pes etmeyen ve dişiyle tırnağıyla elinde ne varsa sonuna kadar herşeyini veren biri yapmıştır. Dövüş içerisinde de derisi açıkta kalınca bir flashbackle bunları öğreniriz.
 
Joy boy'la Luffy'nin ilişkilendirilmesi 30 bölümlük damdan düşen bir olay. Zoro ile Ryuma'nın ilişkilendirilmesi +500 bölümlük köklü bir olay. İkisi aynı şey mi bir düşün bakalım.
Hayır. Balık adam adasından beri geçiyor zaten en az Joyboy konusu. Yani az çok tahmin oluşuyor. Ayrıca animenin kronolojisine göre yıllar önce Roger birinin geleceğini belirtiyor. Sadece flasbacki geç görüyoruz. Hem damdan düşmesini de saymıyorum. Luffy torpilli çocuk oluyor ama başka karakter olunca çok iyi oluyor. Zamanla alakası yok.
 
King ve Queen daha haki kullanmaya bile başlamadılar sanırım bu dövüşler bayağı uzun sürecek.
 
Sanırım @Smoker 'ın dediği doğruydu Momo'nun boyutu Kaido'dan küçük merak ediyorum acaba Queen'in canavar formundan büyük müdür?
 
Zoro'nun gözlem kötüymüş. King'e kılıçları çok kolay bir şekilde kaptırıyor. Rakibi King değil de amiral falan olsaydı kılıçları kaptırdıktan sonra büyük sıkıntı yaşardı muhtemelen.
Zoro’nun en becerikli olduğu haki türünün silahlanma, Sanji’nin gözlem, Luffy’nin ise kralların hakisi oldupuna değinilmişti bir databookta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık