Bana bölümde 3 tane Zoro göstermişler gibi geldi.Hyogoro ve Kawa'nın Zoro hakkındaki konuşmaları ve Ryuma reyisin gösterimi çok hoştu.
Bana bölümde 3 tane Zoro göstermişler gibi geldi.Hyogoro ve Kawa'nın Zoro hakkındaki konuşmaları ve Ryuma reyisin gösterimi çok hoştu.
Bölümde 1 tane ryuma vardı.Bana bölümde 3 tane Zoro göstermişler gibi geldi.
Benim için hiçbir sorun yok.Bana bölümde 3 tane Zoro göstermişler gibi geldi.
O değil de Zoro çok güçlü he. Ağzıyla yumruk durdurmak nedir.Benim için hiçbir sorun yok.
O boyun kasları göstermelik değilmiş.O değil de Zoro çok güçlü he. Ağzıyla yumruk durdurmak nedir.
birde garp vursun bakalım : DO boyun kasları göstermelik değilmiş.
Kawamatsu, Ushimaru ve Zoro'nun bir elmanın iki yarısı gibi olduğunu söyledi. Ana anlam o olmakla birlikte, bence bölümdeki diğer ikilileri de niteliyor başlık. Ryuma-Zoro, Zoro-Sanji, Oden-Momo, Kaido-Momo, Inu-Neko gibi.Bölümün ismi enteresan nereye bağlanabilir acaba bir elmanın iki yüzü/tarafı. Ryumanın farklı kişiliği mi yoksa aynısı mı zoro yoksa her ikisi mi
Oda döktürmüş.Kawamatsu, Ushimaru ve Zoro'nun bir elmanın iki yarısı gibi olduğunu söyledi. Ana anlam o olmakla birlikte, bence bölümdeki diğer ikilileri de niteliyor başlık. Ryuma-Zoro, Zoro-Sanji, Oden-Momo, Kaido-Momo, Inu-Neko gibi.