Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah bilir wadonun gücünü bilmiyor çünkü ağzından tuttu. Elinde tutup uzun süre onla dövüşse belki de wadonun da gücünü ortaya çıkaracak. Mesela enma. Belki de kişi haki uyandırmadıysa işe yaramıyor. Hakisinin farkına varında enma da çalışmaya başlamış olabilir. Yoksa bu oden daha veletken bu kılıcı nasıl kullandı?
 
Sanji'nin ayaklarının alev alması ilk başta tuhaf gelmişti ama sevdiğim için sonrasında hiç sorgulamamıştım. Bence bunun altını kazmamalıydı ODA. Çünkü Zoro nasıl kılıcıyla uzaktan saldırı yapabiliyorsa Sanji de buna eşdeğer bir biçimde değerlendirilebilirdi.
Sanji King'in ırkının güçlerini çocukken genlerine almış olabilir. Belki farklı yeteneklerde görürüz bu gen muhabbetinden dolayı. Ama her şeye rağmen Sanji bir insan. Hatırlayın Vergo ile dövüşündeki kemik çatlaması sırf bunu gözümüze sokmak için gösterilmiş olabilir. Zaten o panel ilk okuduğumda anlamsızdı. Şimdi daha bir oturaklı hale geldi.
Zoro ve Sanji geçmişi tam işlenmeyen iki karakterdi tayfada. Özellikle aile açısından hiçbir bilgi yoktu, ikisinde soy ve aile faktörleri açısından güçlenmeleri gayet normal.
Bence şu Momo ejderha olayından sonra Wano'nun işleniş açısından en kötü arc olduğu kesinleşti. Bu kadar zaman ayırıp bu kadar kötü bir hikaye yazmak sadece kendi milletine(Japon kültürü) duygusallıkla açıklanabilirdi.
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Wano'nun kendi karakterlerinin hepsi(Dokuz kın, Oden, Momo, Oden'nin eşi, Shinobu vs.) hepsi zorlama karakterler.
Birisinin kıyafet meyvesi var, birisi 4 yıl dans eder, birisi zamanda dolaşır, birisi karakteri 20 yaş ileri atar. OP evreni için bile fazla ütopik veya saçma.
Bunları düşününce hepsinin sonradan ve sağlıksız bir biçimde seriye eklenip, işlendiği çok açık.
Şu sonlara doğru yazdığın her şey sonradan ekleme bence de, öyle yedirebildiği falan da yok direkt yama gibi duruyor.
 
Bunu ilk defa okudum.... Resim koyamıyorum... Sürekli hata veriyor.... Manga 1002 sayısında Zoro nün kaidoya yaptığı büyük saldırı ile Smokerin verdiği linkde Ryumanin ejderhayı kestiği saldırılar birbirine aşırı benziyor...
Direkt link kullanmadığın için hata alıyorsun. Zoro o saldırıyı ilk yaptığında benzerliği dile getiren çok kişi oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık