Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022: Yıldızlar Sahne Alır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterini benzeteceğini hiç sanmıyorum. Katakuri gibi düşmana sempati besleyecek biri değil King. Daha acımasız bir dövüş olmasını bekliyorum.
King sadist bir kişilik.Kata gibi çay molası yerine mangal molası verirdi.Yere düşmüş Zoro’yu ızgara çevirme yapmak için. :D
Şu açıdan benzetiyorum. Kata Luffy'nin gözlem geliştirmesinde yardımcı oldu King de Zoro'nun silahlanma geliştirmesine yardımcı olacak. Yoksa karakterlerinin benzediğini ben de hiç sanmıyorum. Kibarlık bize göre değil biz kandan, psikopatlıktan, şeytani auradan besleniriz :a:
 
King belki bu arc queen'in biraz gölgesin de kaldı panel sayısı olarak. Ama oda zoro'ya türünün tek örneği olan bi rakibi layık görmüş. ikisi'nin savaşı sırasın da türüyle alakalı bircok şey öğreneceğimizi düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Kata>Marco>King demiyorum kesin şekilde.Görünen de herif bu ikisinden de daha donanımlı diyorum.Bu sadece kesin bir şey yani.

İki tane aynı seviyenin adamının birisinde 2 tane önemli konu eksikse,diğer konularda aşırı baskın gelmeli ki bu farkı kapatabilsin.Herifin gözlemi Marco+King'i çarpacak seviyede,meyve kontrolü desen gayet iyi seviyede,uyanış var,h.haki var,snakeman kadar hızlı bir adam.Fiziksel olarak üstünler zaten görünen olarak King ve Queen,Marco.Hız olarak kesinlikle değiller ama bu belli oldu.

King de Zoro'nun rakibi olan bir adam onun da detaylı bir şekilde tanıtılma durumu olabilirdi.Yazar tercih etmemiş net şekilde.
Kata Snakeman kadar hızlı derken, hareket hızını mı kastediyorsun? Snakeman saldırı hızıyla ön plana çıkıyor. Luffy'nin Snakeman'de yaptığı saldırılara tepki verecek kadar hızlı Kata. Luffy'nin saldırılarını gözlem hakisiyle görüp, saldırıları atlatarak karşı saldırı yaptı. Ancak o saldırılardan onlarcasını yapıyor Luffy. O esnada saldırıları gözlemi ve meyve yeteneği sayesinde atlatıyor. Bu o kadar hızlı saldırı yapabileceği anlamına gelmez. Ki dediğim gibi, luffy onlarca atak yapıyor birkaç saniyede.
Bu mantıkla WCI'daki Luffy'nin Snakeman'le her sağ kolu yenebilmesi gerekir. Sonuçta diğer sağ kollar geleceği göremiyorlarsa ve o kadar hızlı değillerse dediğin gibi... Ancak böyle olmayacağını kestirebiliriz.
Marco'yu özel yapan şeyleri sıralamak güç. Ancak birçok alanda oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün olsa gerek. Aksi halde amirallere karşı koyamazdı.
Kağıt üzerinde mantığını önceki mesajlarımda tam aktaramadım. Tekrar deneyeyim. Şimdi Kata için sayabileceğimiz donanımları, Akainu için bile sayamayabiliriz. Tek öne çıktığı alan meyve yıkılıcığı gibi duruyor. Ya da Dof için de Marco'dan donanımlı dyebiliriz. Sonuçta Dof'ta 3 tip haki, uyanış ve H. Haki var. Bunu girdikleri dövüşlerden ayrı tutarak söylüyorum, sadece madde madde donanımları sıralayarak. Bu şekilde kıyas doğru sonucu vermeyebiliyor diyorum sonuç olarak.
Her karakteri Kata gibi enine boyuna tanıma şansımız yok.

King için birşeyler gösterileceğine karşı umudum var. Özel ırkı, ateş kullanabilmesi, uçabilmesi, antik zoan meyvesinden gelen dayanıklılık ve fiziksel güç. Kılıç ustalığı ileri seviyededir diye tahmin ediyorum. Bunlar ayrı ayrı pek birşey ifade etmeyebilir ama tümünü tek kişide görmek başkasında pek mümkün değil gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık