Sağ kolların yeri ayrı her zaman ayrı oluyor. King ve Queen'i eşit seviyede görenler vardı atıştıkları için. Zoro ve Sanji'de atışıyor ama kimin daha güçlü olduğu belli yani.
Bu Oda Marco'nun gücünü daha detaylı işlemeyi istiyorum dememiş miydi? MFden çokta farklı bir şey görmedik sanki. Bir başkalarını iyileştirme yeteneği eklendi o kadar.
Bu Oda Marco'nun gücünü daha detaylı işlemeyi istiyorum dememiş miydi? MFden çokta farklı bir şey görmedik sanki. Bir başkalarını iyileştirme yeteneği eklendi o kadar.
Bir iki hafta önce Kata'ya meze olan Luffy bugün Kaido'ya yürüyor, Wci'de cinin cariyesi olan Sanji iki komutana karşıyken "İkisiyle dövüşmek zor oluyor." diyebiliyor, 2 yıl boyunca babun koklayıp geldikten sonra sürekli yatan Zoro zemzem içip bütün kemikleri kaynatıyor ve King'e yürüyor... Ulan millet onca dayağa, dövüşe ve eğitime rağmen Luffy'nin bile güçlenme hızını sindirememişken şunları da görünce film kopuyor ister istemez.
Çöp bölüm, çöp arc.
Lan bari şöyle iyileştireydiniz Zoro'yu, buna bile razı olurduk. :S