Zoro'ya benzettim bir an. Birde Zoro'cu bir arkadaş kullanıyordu onu galiba.Avatardaki Zoro değil ki. Feng Shen Ji'den Ni Tian Er Xing.
Zoro'ya benzettim bir an. Birde Zoro'cu bir arkadaş kullanıyordu onu galiba.Avatardaki Zoro değil ki. Feng Shen Ji'den Ni Tian Er Xing.
Luffy'e az dedin 10 olur.Ulan gaza geldim
Arc sonu ödüller
Luffy 5 m
Zoro 1.52
Sanji 1.44
Her sakallıyı deden mi sandın ?Avatarın da Zoro var yalnız. Kafan mı güzel kardeşim?
Arkadaşın yorumları kafamı açtı ondandır. Sanji Zoro'dan güçlüymüş sözde. Zoro bitmiştir eğer öyleyse.Her sakallıyı deden mi sandın ?
Zorocu demek yetmez.Zorocular Tayfasının Liderlerinden biridir.Zoro'ya benzettim bir an. Birde Zoro'cu bir arkadaş kullanıyordu onu galiba.
Bu Eric cartman adlı üyeye kanmayın,bilerek yeşil avatar koyup kendini Zoro'cu gibi göstermeye çalışıyor aslında kendisi bir ajan.Biz yer miyiz bunları tabikii hayır ?Zoro'ya benzettim bir an. Birde Zoro'cu bir arkadaş kullanıyordu onu galiba.
Bunu bir Luffy'ciye demen üzdü reisBen bu arkadaşı çözemedim ya. Luffy'ci adamdan da fazla bir şey beklememek lazım gerçi.
Kostümsüz hali Zoro'ya denk ise kostumle 1 saatte p1i duman etmeliydi diye düşünmekteyim :/Sanırsın suiti geçirip 1 hafta dövüştü de yenemed p1i
Liderliği hak eden birisi. Adamın katıldığım görüşleri var King'i küçümsememesi, Yonkoları amirallerden üstte görmesi gibi. Bir Zoro'nun gücü konusunda anlaşamıyoruz galiba.Zorocu demek yetmez.Zorocular Tayfasının Liderlerinden biridir.
Şimdi bu adam Sanji'ci mi Zoro'cu mu Luffy'ci mi? Yada hepsi birden mi? Biri açıklasın.Bu Eric cartman adlı üyeye kanmayın,bilerek yeşil avatar koyup kendini Zoro'cu gibi göstermeye çalışıyor aslında kendisi bir ajan.Biz yer miyiz bunları tabikii hayır ?