Bu mümkün değil ya. Her tayfada ki güç sıralaması böyle, sağ kolların yeri ayrı. Yinede Sanji düşündüğümüz kadar gerisinde olmayabilir. Zoro'nun daha çok çalışması lazım.Belki Sanji daha güçlüdür?
Bu mümkün değil ya. Her tayfada ki güç sıralaması böyle, sağ kolların yeri ayrı. Yinede Sanji düşündüğümüz kadar gerisinde olmayabilir. Zoro'nun daha çok çalışması lazım.Belki Sanji daha güçlüdür?
Ya da Sanji > ZoroÇizime dikkatli bakınca Queen daha çok hasar almış gibi geldi yamulmuş bildiğin. King > Queen her türlü.
Ben Sanji'nin ayakları birbirine bağlı halde Zoro'yu dövebileceğini düşünüyorum. Aradaki fark o kadar fazla.Bu mümkün değil ya. Her tayfada ki güç sıralaması böyle, sağ kolların yeri ayrı. Yinede Sanji düşündüğümüz kadar gerisinde olmayabilir. Zoro'nun daha çok çalışması lazım.
Sanji bir de hibrid queen'e vermişYa da Sanji > Zoro
Luffy 5 fazla oldu gibi ama diğerleri mümkün.Ulan gaza geldim
Arc sonu ödüller
Luffy 5 m
Zoro 1.52
Sanji 1.44
Sanjiciler olarak Zorocularla birleşelim şunu bi Luffycilere itekleyek ya bu nedir kardesimBen Sanji'nin ayakları birbirine bağlı halde Zoro'yu dövebileceğini düşünüyorum. Aradaki fark o kadar fazla.
Gaza geldim hocam 5 m den aşağısı kesmezLuffy 5 fazla oldu gibi ama diğerleri mümkün.
Az buz yamulmamış ama baksana devriliyor adam o cüssesine rağmen. King'te bu kadarını görmezsin.Biri ayağının ucuyla vurup diğeride kestiği için olabilir mi acaba Kral.Bence o yüzden yamulmuş Queen.
Luffy'ciler olarak gün geçtikçe zar zor varlığımızı sürdürüyoruz zaten sakin yapmayın etmeyin arkadaşlarSanjiciler olarak Zorocularla birleşelim şunu bi Luffycilere itekleyek ya bu nedir kardesim