Queen hibrit. King değil.Sanji Queen'e geçiriyor, Zoro King'e. İkisi de aynı güçte kişilere saldırmıyor burada.
Queen hibrit. King değil.Sanji Queen'e geçiriyor, Zoro King'e. İkisi de aynı güçte kişilere saldırmıyor burada.
Bana yazdın da @Millennium Wizard 'a niye yazmadın, takım arkadaşına sıkmayalım diye mi?Law, Luffy, Kid için de var o vurgu ne yapacağız yani şimdi xD
Çatı savaşını toplu okuyunca G4 Luffy'nin ortamı domine ettiği ortaya çıkıyor. G4'dan sonraki sahnelere bakıyon Luffy hala sürekli saldırıyor normal modunda bile. Hakai saldırısı sonrası diğer dördü bir arada çiziliyor Luffy hala Kaido'ya dalmakta. Diğer dörtlü Big Mom'a giriyor Kaido Luffy ile.Klasik Oda. Zoro'yu bazen Luffy'ye yakın gösterip bazen Sanji tarafına kaydırıyor. Söylenmek istenen belli, arada bir yerde.
Farkı asıl koyan, kral hakidir. Sanji'de çıkmadığı sürece, Zoro'nun sınırı ve potansiyeli net daha yüksektir. Diğer top tier karakterlere yakın bir yerdedir.
Şu an dönen muhabbet, çatı savaşında Zoro>Luffy laflarının intikamı.
Bu lafı ettiyseniz hiç direnmeyin bence, hakettiniz
Tabiki onun yorumunu beğendim bileBana yazdın da @Millennium Wizard 'a niye yazmadın, takım arkadaşına sıkmayalım diye mi?
Evet büyük domine etti iki kere kaybederek xDÇatı savaşını toplu okuyunca G4 Luffy'nin ortamı domine ettiği ortaya çıkıyor. G4'dan sonraki sahnelere bakıyon Luffy hala sürekli saldırıyor normal modunda bile. Hakai saldırısı sonrası diğer dördü bir arada çiziliyor Luffy hala Kaido'ya dalmakta. Diğer dörtlü Big Mom'a giriyor Kaido Luffy ile.
Kaybetmedi demiyoruz ama g4'de olduğu sürece Kaido'yu bir oraya bir buraya vurdu. Diğer dördü düştü Luffy, Big Mom ve Kaido'ya karşı. Tam Big Mom'a saldıracak, Big Mom saldırıyı sezdiği için mi yoksa Luffy'den daha farklı şeyler mi sezdi bilmiyorum yüzü düşüyor tam saldırıyı yapacak Kaido araya giriyor alev banyosu yaptırıyor. O saldırıdan Luffy hasarsız çıkıyor Kaido ateş de mi işe yaramıyor diye yorum yapıyor. Büyük ihtimal orada da büyük haki harcadı kendini korumak için. Sonra tüm gücüyle Kaido'ya asılıyor, Kid'in ufku genişliyor, Big Mom'ın surat hepten düşüyor. Ara sonrası bir bakıyoruz Luffy ısrarla saldırmaya devam ediyor. 3 darbe yiyor o sıra hepsinde geri fırlatılıyor. Diğerleri bu herhalde zarar almıyor diyor. Luffy illa ki alıyor diyor. Sonrasında diğer dörtlü ayıralım diyorlar ikisini dördü Big Mom'ı alıyor Luffy Kaido ile yine savaşıyor. Adam melez modunda, h.haki ile tam güç dalıyor.Tabiki onun yorumunu beğendim bile
Zoro, Sanji bu şekilde rekabet içinde gösterilebilir bu başka karakterler için de aynı ama güçleri konusunda Sanji'ye büyük bir eksi yazdı bu arc.
Evet büyük domine etti iki kere kaybederek xD
Ne alakası var? Benim söylediklerimle alakasız şeyler yazmışsın. Zoro zaman zaman Luffy'ye yakın resmediliyor sözüme karşılık olarak söylediysen ona ayrı bir cevap verebilirim. Seride örneği çok.Çatı savaşını toplu okuyunca G4 Luffy'nin ortamı domine ettiği ortaya çıkıyor. G4'dan sonraki sahnelere bakıyon Luffy hala sürekli saldırıyor normal modunda bile. Hakai saldırısı sonrası diğer dördü bir arada çiziliyor Luffy hala Kaido'ya dalmakta. Diğer dörtlü Big Mom'a giriyor Kaido Luffy ile.
Gene sallamalar. Sen önce zoronun ne güç aldığını söyle.Çatı savaşını toplu okuyunca G4 Luffy'nin ortamı domine ettiği ortaya çıkıyor. G4'dan sonraki sahnelere bakıyon Luffy hala sürekli saldırıyor normal modunda bile. Hakai saldırısı sonrası diğer dördü bir arada çiziliyor Luffy hala Kaido'ya dalmakta. Diğer dörtlü Big Mom'a giriyor Kaido Luffy ile.
Birader sen beni bir sal ya.Gene sallamalar. Sen önce zoronun ne güç aldığını söyle.