Samimiyetine inanmıyorum kusura bakma.
Kaido saldırında kullandın demiyor. Sen de mi sahipsin diyor. Kral haki kullandı üstünde anladı diyonuz.
Ee Luffy, Chinjaio ve Dof sahnelerinde de belli bir kaç efekt bazı anlarda carpıştıklarınds çıktığı için çevredeki insanlar bunlarda kral haki var dedi. Yani o mantıkla onlar da saldırısına eklemiş mantığı çıkıyor.
Sen bana şunu açıkla. O efektler niye bazı anlarda çıkıyor ve o efektlerin her çıktığı an için çevredeki insanlar bunlar kral haki kullanıcısı diye çıkarım yapıyor?
Law bile orada anladı Luffy'de kral haki var o da sende de mi var diyor.
Yani kusura bakma hiçbir mantıklı karşı argüman göremiyorum bu çıkarıma karşı.
Bana qinjao ve dof sahneleri pek bilinç dışı da görünmüyor. Qinjao açık açık “demek sende de var, nasıl bi kral olmak istiyorsun” tarzı bi konuşma yapmıştı. Luffy de cevap veriyor. Saldırıya kral hakisi koyduğunun gayet farkında. Ama orda çarpışma normal kral hakisi saldı. Kendilerini kaplamadılar o salınan hakiyle.
Law bile anladı senin de dediğin gibi. Law saldırılara koyulabilen bişey olduğunu da bilmiyor Kaidoda gördük. Trebol de öyledir.
Tüm iradeyle vurunca kral hakisi de çıkıyordu. Benim anladığım oydu. Ama kendini kral hakisiyle kaplayıp vurmak farklı bişeydir.
_______
Zoro’ya gelirsek kaido sadece “sen de mi conquerer’sın” demiş. Adam bu hakiye sahip olanlardan korkuyor zaten:
2 tanesini bile istemiyor altında.Sen
de mi derken saldırıya koymayı kastetmesi saçma olur çünkü luffy ve kidd’e benzetiyor. Luffy daha o şekilde kullanmamıştı.
Zoro’nun saldırıyı kral hakisiyle kaplamış olması birkaç sebepten saçma olur bence:
1-) Henüz luffy kullanmadı onu. Zoro’nun daha kral hakisi bilmiyorken ve ana karakter bu tekniği öğrenmemişken kullanması saçma. Her ne kadar zoro>>luffy diyenler olsa da mangaka’nın böyle bi düşüncede olmadığı ortada. Ana karakter luffy. Böyle bi gücü ondan önce kullanamaz zoro. Bilinçsiz olsa bile.
2-) Luffy’nin üç haki arasında uzmanlık alanı kral hakisiydi, 3 komutan indirdi, kaidoyla baya en önde dövüştü. Ama luffy anca farkettikten sonra çözdü. Ve law luffy’i izlerken hayatında ilk kez böyle bişey görmüş gibi konuştu.
3-) Zoro o kadar hasar vermedi. Luffy kral hakisini kullanınca sıradan yumruğu bile baya hasar veriyor. Zoro ashura+enma+kral hakisi kullansa kol bacak falan koparırdı veya çok kritik hasar verirdi.
4-) Bu haki içten patlatmanın devamı bile olabilir. Eğer böyleyse önce duvar hakisi, sonra içten patlatma ve ondan sonra kendini kral hakisiyle kaplamayı öğrenmesi gerekir.