Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7-8 yaşında falan değiller 11 yaşlarındalar ikisi de gelişim(ergenlik) çağına 2 senesi kalmış aralarında mesela yaş farkı olsa 3-4 yaş derim ki tamam yaş farkından dolayı yeniliyor Zoro ama eşit yaştalar ve 2001 mağlubiyet bence Kuina gayet potansiyelli bir çocuk. Big Mom, Hancock gibi kadınların olduğu yerde Kuina'da gayet potansiyelli bir kadın.
Sabo ve ace de luffy’i meyvesiz halleriyle dayak manyağı yapmıştı. Ace hatta 17 yaşına kadar yenilmedi. Ama mera mera yiyerek çıktıkları seviye ortada.

Kuina kadın olduğu için kendi söylediği gibi birkaç adım geride olacak. Mangadaki kadın savaşçı azlığı gösteriyor bunu. Okamalar bile daha fazla.

Ace ve sabo gibi meyvesi olmayacak. Wb, dragon, reyleigh gibi hayvanatlardan eğitim almayacak. Korsan olmayacağı için tecrübeyle gelişimi olmayacak. Tüm bunları çıkarsan daha 2-3 yıl önce zoro çöptü çöp. Kendi haline east blue’da bıraksan şuan anca iki yıl önceki cp9 seviyesine çıkardı. Bu herkes için geçerli.

wado’yu alıp denizcilere gitse ve parlak geleceğini gören olsa belki güçlü bişey olurdu. Ama yc3 etmezdi derim. Sabo ve ace’in tecrübelerine, yanında gezdiği adamlara ve meyvelerine rağmen çıktıkları seviye ortada.
 
aklı başında olan bir insan spoiler yorumlarını okuduğunda özellikle karakterler arası diyaloglara bakınca yazarın resmen mangayı trollediğini anlar. Bu kadar saçma olaylar,bu kadar saçma sapan, çocukca konuşmaları bünyem kaldıramıyor sanki artık zamanı geçmişte tribünlere oynuyor. Adamın ciddi çizdiği mangalar eskide kaldı sanırım. Son 2 mangadır okumuyorum bile spoiler yetiyor. Bu bölümde spoiler yeterli oldu. Mangayı artık spoilera göre okuyacağım. Mangası sanırım ilk 10'dan düşmüş bu gidişle ilk 30 olsa ona da giremez zaten. Yaşlandıkça daha çok problem çıkacak yok kol,yok omuz,yok kalça bence eskisi gibi seriden büyük bir beklentiye girmemek lazım bu saatten sonra. Yeni mangalara yelken açma zamanı geldi,bilmiyorum. Belki de hiç başlamamak en iyisi. Sadece kıyıda köşede kalan güzel animeleri izlemek kâfidir. Op şu an benim için hayal kırıklığı nezdinde ilerliyor. Kimse oda güzellemesi yapmasın.
 
Herkesin rakibi belli oldu Marco'yu bir yere koyamamıştım en son ihtimal Kid ve Law'a desteğe gider diyordum.Oda tamamen devreden çıkardı benden bu kadar dedirtti adama.Hala Zoro Sanji kıyası yapabilen arkadaşlara da bir şey diyemiyorum çünkü başka konuşacak konu yok seride aylardır aynı noktadayız wano haricindeki diğer olayları unuttuk hatırlamıyoruz ki tartışalım fikir üretelim bakmayın Luffy Zoro Sanji nin nihai rakipleriyle yüzleştiğine seriyi hiç takip etmeyen adam şu noktada tamam işte son vs ler başladı birkaç haftaya biter diyebilir ama biz serinin ciğerini bilenler biliyorki şuan başlayan vs lerin sonucunu aylar aylar sonra göreceğiz.Tek umudum tamam uzatacaksın uzatmasına ama kestirip atma mantığını oturtarak,kafamızda soru işareti bırakmadan adam gibi Luffy vs Kaido Zoro vs King Sanji vs Queen çiz okuyalım bari.
 
Son ayakta kalana değil ilk düşene bakıcaz. İlk düşen luffy idi. Katakuri, luffnin düşüşünü görüp kendini bıraktı. Sen gelmişsin ilk ayağa kalkan diyorsun. Dof da luffyden önce ayağa kalktı. O zaman dof kazandı. Katakuri dövüşü kazandı iradesi kaybetti. Baktı luffynin inadı inat bıraktı. Bruulee de bunu anladı zaten. Katakuri ne yapacaktı ayakta bekleyip? Yorucu dövüşten çıkmış uzanacak tabi. Luffynin gitmesine izin verdikten sonra kovalayacak mıydı? Yemin ediyorum izandan uzak manga okuyorsunuz.
Bundan daha mantıksız bir yorum görmedim.
 
Marconun bu duruma düşmesi normal
King ve Queene üstünlük kurması meyvesinin cazibesi. King kanadını kesti Marco yeniledi. Yapabileceği en iyi şeyi yapıp tutabildiği kadar tuttu zaten. Sonuçta King bile Marco ile aynı ligin adamı. Helal olsun Marcoya diyorum şahsen.
 
Marconun bu duruma düşmesi normal
King ve Queene üstünlük kurması meyvesinin cazibesi. King kanadını kesti Marco yeniledi. Yapabileceği en iyi şeyi yapıp tutabildiği kadar tuttu zaten. Sonuçta King bile Marco ile aynı ligin adamı. Helal olsun Marcoya diyorum şahsen.
katılıyorum marconun iyileşme yetenekleri bile onu zaten diğer sağ kollardan farklı bir yere sokuyor :D adam doktor gibi ama sağ kol seviyesinde gücü var
 
üff yemişim kaidousunu obez anasını kıvrık kaşını yosununu raizou vs falanfilan adam savaşı olacak üff çok heyecanlıyım 8 yıldır bu savaşı bekliyordum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık