Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'e çatıdan düşmeden önceki bayıltmasında harbiden sağlam dalmıştı. Öyle olsa Yamato luffy gibi kalkamaz.
Kaido'nun Big Mom ile attğı vs'yi saymazsak en sağlam kapışması Luffy ile ama bence orası hala muallak. Uzun zamandır kendimi bu kadar kaptırmamıştım. Gomu Gomu ne demiştin deyip gülüyor ve kelleni koparmalıydım diyor Kaido.
Luffy'nin salak olduğunu biliyoruz. Katakuri uyarıyordu g4'ün süresi hakkında Luffy'yi hatırlarsanız. Yine öyle bir şey olmuş olabilir. Hakisinin bittiğini son anda fark edip aşağıya atlamış olabilir çünkü hem gomu gomu dedikten sonra aşağı düştüğünü biliyoruz hem de Luffy sudan çıktığında hareket etmekte zorlanıyordu ama çok sağlam bir darbeyle yenilmiş gibi de durmuyordu.
 
Ben iddiayı düşünüyorum, bu bölüm yüzde yüz herkes gözükecek. Şu Luffy düştüğü haberindeki gibi Usopp düşenlerin ismini söyler, diğerleri tepki verir. Cezalık olacağım büyük ihtimal. :(
Ben de bu hafta buna oynadım ama 2 hafta önce senle Jack gözükür konusunda hemfikir olunca sonuncu olmuştum. Şimdi sen böyle deyince azıcık korktum.
 
Ben de bu hafta buna oynadım ama 2 hafta önce senle Jack gözükür konusunda hemfikir olunca sonuncu olmuştum. Şimdi sen böyle deyince azıcık korktum.
Yok ama ben kendi tezime antitez yazıp sonradan geri antitez ile haklı çıkmıştım. Robin tarafında taraf değişecek kimse olmadığı için orayı göstermedi, oradaki yancıları Brook alır dedim öyle oldu. :hhh:
 
Ben Zoronun Orochiyle kapışmasından yanayım, tabi siz şimdi diyeceksiniz onumu layik gördün Zoroya diye fakat bunun birkaç sebebi var.
1- Zoro Marconun rakibi çalmamalı
2- Zoro bir kılıç ustasıyla dövüşmeli.
Orochinin meyvesinin kimsenin bilmediği bir özelliği olduğunu düşünüyorum ben. Orochi yediği insanın gücüne kavuşuyor ve her kafası ayrı birini yiyebiliyor. Bütün kafalarıyla güçlü kılıç ustalarını yiyen Orochi acayip bir canavara dönüşecek bence manyak bir kılıç olacak. Sırf Zoro Sanjiye eşit gözükecek diye King vs Zoro demek yanlıştır bence.
Ya Orochi Oden'i yediyse lavlardan sonra. İşte gerçek bir kılıç ustası dövüşü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık