Keyifli değil ya hiç. Uzun süredir tüm tayfa dövüşsün diye bekliyorduk da Who ve Sasaki dövüşü pek iç açıcı değildi, Black Maria dövüşü içinde Maria ve Robin olduğu için bir seyir zevki veriyor ama o kadar.Momonun büyüme mevzusu dışında bence güzel bölüm ya siz niye gömdünüz arkadaş uçan altılı uçan altılı diye geziyodunuz tayfa dövünce bir beğenmiyonuz. Abi tayfa tabi dövcek bunları kim dövcek başka.
Zoro'dan Enma'yı almasın? Zoro ... gibi ortada kalır ahaha.Momo büyüdüğünde hafiften Oden'i anımsatırsa zaten Kaido, korkudan ölür
Uçak gibi kullanılacak işte, tüm tayfayı Momo'nun sırtında hayalet, rota Onigaşima.Momo büyürse ejder formu da büyür, meyveyi daha iyi kullanır. Oradan yürür.
Zoro'dan Enma'yı almasın? Zoro ... gibi ortada kalır ahaha.
Vallaha fandas kalp kalbe karşı imiş. Şimdi onu atacaktım.Versene ulan babamın mirasını!
Boş yapıyonuz ya. Adam 1020 diye bir anda gökten tiç fırlatıp luffyle mi dövüştürsün.Bundan 10 yıl önce sorsan 1020.bölümde ne olur diye, Millet kayıp yüzyıl, Redline, Marijeois, Teach vs Luffy derdi, gerçekler Robin vs Maria.
Ulan 1020. Bölüm seri ölmüş ilerlet lan artık. İlerlemiyor...
Yetişkin Momo Zoro'ya kılıcını taşıtıyor.Zoro'dan Enma'yı almasın? Zoro ... gibi ortada kalır ahaha.
Ben beğendim dövüşleri şu ana kadar ki.Keyifli değil ya hiç. Uzun süredir tüm tayfa dövüşsün diye bekliyorduk da Who ve Sasaki dövüşü pek iç açıcı değildi, Black Maria dövüşü içinde Maria ve Robin olduğu için bir seyir zevki veriyor ama o kadar.