Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takışmları dövüşten sayma, dövüşler 1 bölüm sürdü, robin ve brook ikili diye 2ye çıkmıştır bölümü. şimdi inu, neko diye gider herhalde devamında.
Ben dövüşe bakarım orda franky ve sasaki bir birlerine saldırıyor ama robin vs maria tek bölümde bitti. 1020 bölüm sırf boş muhabbet

- Momo, Shinobu'ya "Juku Juku not Jutsu" ile kendisini yetişkine dönüştürebilir mi diye soruyormuş.
Lan sonunda bu anı beklediydim

Momo'nun yetişkin yapılması neye yarayacak ki, Oda böyle bir olayı öne sürdü. :of: Belki bir ihtimal Momo'nun meyvesiyle alakalı olabilir. Çünkü:

Haki desen Rayleigh'tan bildiğimiz gibi, Big Mom değilseniz; haki sınırları zorlayarak, ölüme yakın bir dövüşte gelişebilen bir güç, örnek Luffy, örnek Zoro, örnek Coby. Momo'nun yetişkin olması hakisinin de gelişeceği anlamına gelmiyor.

Dövüş tekniği açısından bakarsak; Zoro örneğine bakalım. Zoro çok küçük yaştan itibaren dojoda eğitim gördü. Yetişkin olunca dövüş yeteneğinin geliştiğini gördük. Ancak 2 yıllık zaman atlaması olmadan önce yeteneklerinin güçlü rakipler karşısında yetmediğini görerek Mihavk'tan kendisini eğitmesini istedi. Momo şuanda çocuk olduğu için, fiziksel gücü yüzünden yeteneğini, bilgisini göstermiyor, bir anda yetişkin olunca elbette ki bir güç artışı olacak. Ama yeterli mi? O zaman Zoro neden Mihavk'tan yardım istedi?

Bu anlamda geriye sadece meyve gücü kalıyor. Luffy'nin ilk meyve yediği zamanı hatırlayalım, meyvesini kontrol dahi edemiyordu, tıpkı Momo gibi. Ama bir yetişkin olan Ciher Pol'dan Kaku, dakikalar öncesinde yediği şeytan meyvesinin güçlerine hemen adepte oldu. Dolayısıyla Momo şeytan meyvesinin güçlerine daha hakim olması muhtemel. Hem şuanda Ongoshima'da olan Cipher Pol ajanlarının Momo'nun meyvesine özel demesi hem de Big Mom'un sözleri okları şeytan meyvesine çevirmiş durumda.

Bundan 10 yıl önce sorsan 1020.bölümde ne olur diye, Millet kayıp yüzyıl, Redline, Marijeois, Teach vs Luffy derdi, gerçekler Robin vs Maria.

Ulan 1020. Bölüm seri ölmüş ilerlet lan artık. İlerlemiyor...

Momonun büyüme mevzusu dışında bence güzel bölüm ya siz niye gömdünüz arkadaş uçan altılı uçan altılı diye geziyodunuz tayfa dövünce bir beğenmiyonuz. Abi tayfa tabi dövcek bunları kim dövcek başka.

Hahaa Robin sanjiden çok daha iyi bir eğitim almış anlaşılan. Bir de Robin haki bilse luffy bile tutamaz onu.

Momo hadi büyüdü diyelim bu tecrübesi de artacak demek değil ki sopa sallayan çocuk bir anda kılıçla şov mu yapacak? Bence saçma bir durum olmuş. En fazla savaş sonu ülkenin başında durması yönünden bir işe yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık