Tayfadan devam etmeyebilir Queen ve King'i sonraya saklamak için. Önce Peros, Jack, Hawkins, Apoo falan düşer gibi.Bu bölüm Momo'nun koca yüreği için ortaydı.
Bu haftadan sonra Zoro'suz bölüm kötüdür. Göster artık şu adamı Oda.
Tayfadan devam etmeyebilir Queen ve King'i sonraya saklamak için. Önce Peros, Jack, Hawkins, Apoo falan düşer gibi.Bu bölüm Momo'nun koca yüreği için ortaydı.
Bu haftadan sonra Zoro'suz bölüm kötüdür. Göster artık şu adamı Oda.
King'le kapışacaksa evet. Ancak bir ihtimal Zoro çatıya çıkabilir.Tayfadan devam etmeyebilir Queen ve King'i sonraya saklamak için. Önce Peros, Jack, Hawkins, Apoo falan düşer gibi.
İkisini de öğrenmiştir. Öz patlatmayı kaido’ya saklıyor.O değil de Robin dandik hareketi seçmiş canım sıkıldı şimdi. Avuç içi yerine ejder pençesini öğrenseydi daha iyiydi.
Ben de böyle düşünüyorum nasıl kılıçlar belli bir saatten sonra kararıyor meyvelerin kararması da bence uyanışları.Bence kilit nokta haki seviyesi ...Meyvenin gücünü ve kapasitesini bile arttiran bir etkiye sahip.
Luffy eskiden Gear 2 ve Gear 3 un yan etkilerini minimuma indirmenin yolunu buldu .Tesadüf ki o sırada Haki de ustalasti.
Yani kisaca Haki seviyesi meyvenin gücünü tam kapasite ile arttıran bir çeşit katalizör .Uyanış denen şeyde bununla alakalı sanırım
Yeter be kardeşim vallahi yeter.King'le kapışacaksa evet. Ancak bir ihtimal Zoro çatıya çıkabilir.
Bu ihtimal seni korkutuyor, anlıyorumYeter be kardeşim vallahi yeter.
Aksi ihtimal sizi daha çok korkutuyor gibi o yüzden sürekli mi yazıyonuz anlamadım. Gerçekleşmesi için totem midir nedir?Bu ihtimal seni korkutuyor, anlıyorum
Aksi ihtimal dediğin de King Sağ kol hani. Benim açımdan o da tatmin edici olur. Hatta çatıya çıkarsa Luffy'nin gölgesinde kalacaktır yine. Bazıları da Zoro Kaido'ya karşı ne yaparsa yapsın, sağ kol eder mi hala belli değil deyip duracaktır.Aksi ihtimal sizi daha çok korkutuyor gibi o yüzden sürekli mi yazıyonuz anlamadım. Gerçekleşmesi için totem midir nedir?