zaman atlaması sonrası işte one piece bu dedirten bi kaç bölümden biriydi.İnanılmaz etkileyici bir panel. Yanılmıyorsam önce yere düşen birkaç gözyaşı damlası görüyorduk. Daha sonra bu panel geliyordu. Çok duygulanmıştım.
Franky ölürse kendimi keserim.2 tane kadeh var doldurulmuş.
2 tane duvarda kılıç duruyor.
Kılıçların üzerinde kuru kafa var ve gülümsüyor.
Herkes ağlıyor.
Demek ki neymiş Franky ve bebe dostu ölecekler
Beni bu sahne daha çok etkilemişti; Sanji tam odasından çıkarken yağmur yağmaya başlar. Bi anda hiçbir sebep yokken, hayatında giden olumlu tek şey olan nişanlısını görmek ister. Pudding'in sesini duyduktan sonra yağmur altında duvara yaslanıp elinde çiçekle beklemeye başlar. Hayatında olumlu giden tek şeyin de gerçek yüzünü gördükten sonra acı acı gülümsemeye başlar. Çakmağını çıkarıp yağmur altında anlamsızca çakmaya başlar. Pudding'in "en azından doğru düzgün bi prens getirseydiniz" lafını duyunca sigarası bi anlık alev alır ve haliyle yağmurun altında hemen söner. Arka planda Pudding'in kahkalarıyla çaresizce çakmağını çakmaya devam eder.İnanılmaz etkileyici bir panel. Yanılmıyorsam önce yere düşen birkaç gözyaşı damlası görüyorduk. Daha sonra bu panel geliyordu. Çok duygulanmıştım.
Boynuzu falan aynı.
Momonosuke'nin büyümüş ejder hali muhtemelen bu resimdekinin pembesi olacaktır.
Resim 874. Bölümden, popülerlik anketi ile ilgilidir.
Resmi göremeyen şurdan ulaşabilir:
Chapter 874
Chapter 874 is titled "Become My Servant". 1 Cover Page 2 Short Summary 3 Long Summary 4 Quick References 4.1 Chapter Notes 4.2 Characters 5 Arc Navigation Color Spread: Luffy along with the top 11 characters outside of the Straw Hats of the sixth popularity poll are riding the Azure Dragon, a...onepiece.fandom.com
Burada brook sol anahtarı şeklinde kesik mi atıyor yoksa başka biseyler mi var tam çözemedim.
İşaretin alt kısmından devamına bakarsan duman şeklinde gidiyor. Soğuk hava ile alakalı olabilir. Büyük ihtimal buz kesiği.Burada brook sol anahtarı şeklinde kesik mi atıyor yoksa başka biseyler mi var tam çözemedim.
1021 öngörüş konusunda bir anahtardan bahsetmiştim ve o anahtar karşımıza çıktıİşaretin alt kısmından devamına bakarsan duman şeklinde gidiyor. Soğuk hava ile alakalı olabilir.