Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoro artık kaidoya dalmaz lufy tekde girecek kaido yenilmez adadan gider bölüm çok kötü gene bişey yok saçma sapan momoyu ön plana çıkartmak için gene bölüme eklemiş lufy zaten uçuyor uçamasa bile çıkardı bir şekilde odanın saçma sapan işleri robinin vs'sine 1 manga harcamış sanji eziğinden anca ayakkabı olur gerçek kanatda zorodur.

seri inceldiği yerden kopsun işte, law-kid ikisi mamı, zoro luffy de ikisi kaidoyu alsın. bu dörtlü yeni isim bile alır arc sonu. süper de olur.
Aslında hata baştan yapıldı. 1 ara arc olacaktı orada luffy zoro kid law güçlenip wano meselesine bağlanacaktı. Şuan hala güçsüzler 2v1 de bile lakin istiyoruz işte artık sıkılıyor okuyucular...

Sırf Dokuz Kızıl Kın'ın baskın sahnesine gazlamak için böyle bir şey çizildi bence. Yinede dokuzunun da Kaido'ya saldırabilmesindense birkaçının engellenmesi daha mantıklı olurdu.
Ben okuduğumu yorumladım. Bencen pek umurumda değil. Gaz falan adam vurdu mu evet madara etti mi evet e olay bitmiştir.

Aslında hata baştan yapıldı. 1 ara arc olacaktı orada luffy zoro kid law güçlenip wano meselesine bağlanacaktı. Şuan hala güçsüzler 2v1 de bile lakin istiyoruz işte artık sıkılıyor okuyucular...
bir an önce sonuçlansın da artık. one piecein dövüşlerini hiç sevemiyorum zaten, savaş sonrası yaşananlar daha ilgimi çekiyor.

Ben okuduğumu yorumladım. Bencen pek umurumda değil. Gaz falan adam vurdu mu evet madara etti mi evet e olay bitmiştir.
işde o yüzden yonko arcları çöp oldu doru düzgün adamları yok en iyi denilen adamlarını çöpler durduruyor engelliyor bigmomu topaç gibi çeviriyorlar ezikler, amirallerin saygınlığı daha fazla düşünsenize brook akauniyi donduracak robin sengokuyu çevirip atacak arklarda ciddiyet yok yonkoları o kadar övdü amiraller arcındaki saygı kadar yapamadı devamlı kaçma modunda saçma sapan arklar oldu.

Luffynin açık yaratmasına gerek yok. Kaido asurayı durduramıyor.
Kaido Zoro'yu hedef almışken, tam karşısındayken bile Zoro'nun Ashurayla kalıcı yara bırakabilmesi çok etkileyiciydi kabul. Ancak o sahne biraz da son efor olduğu için Oda torpilliydi gibi.
Luffy ve Zoro tekrar çatıya çıkarsa Kaido saniye kaybetmez bu kez.
Zoro direkt kafasına Raimei Hakke'yi yer. Ben gözümde başka birşey canlandıramıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık