Gralı gelsin ?Olur mu olmaz mı bilmem ama Zoro'yu Kaido'ya yamama durumuna şahit olduğum için @Alpamis e bildirmem lazım.
Gralı gelsin ?Olur mu olmaz mı bilmem ama Zoro'yu Kaido'ya yamama durumuna şahit olduğum için @Alpamis e bildirmem lazım.
Ooo öyleyse daha da iyi sıvamış Oda. Saçmalığın daniskası resmen. Ben hasar yedikten sonra alacağı hasar 2 kat olacak sanıyordum ki ne saçma bir ilaç ki bu hasarı yiyorsun fakat gün sonunda veriyor sana 2 kat olarak.Hasar günün sonunda iki kat olacak diye anladım ben.
Luffynin açık yaratmasına gerek yok. Kaido asurayı durduramıyor.Kaido ciddileşince Luffy'yi bile iki dakikalık yaptı. Zoro çıksa bile Luffy'nin açık yaratması gerekir. Nasıl olur, Zoro çatıda saldırı odağı olduğunda ne yapabilir gözümde canlandıramıyorum pek. Destek karakteri lazım...
biraz değişiklik olsun mangada ya. kabuklarından sıyrılsın, bir tane boss dövüşü de böyle olsun, cici çocuğumuz işin sonunda her şeyi yapan olmasınKing'i ciddiye alamıyorum.Luffy+zoro vs kaido olsun daha şekilli olur manga açısından...
Bu yüzden de zoro yu istiyorum. Fena kombolar çıkar aslında. Gördük de az çok...biraz değişiklik olsun mangada ya. kabuklarından sıyrılsın, bir tane boss dövüşü de böyle olsun, cici çocuğumuz işin sonunda her şeyi yapan olmasın
seri inceldiği yerden kopsun işte, law-kid ikisi mamı, zoro luffy de ikisi kaidoyu alsın. bu dörtlü yeni isim bile alır arc sonu. süper de olur.Bu yüzden de zoro yu istiyorum. Fena kombolar çıkar aslında. Gördük de az çok...