Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda Luffy fanları kadar bedbaht ve talihsiz bir fan grubu görmedim. Zoro'nun yapamayacaklarını liste halinde yazarlarken şimdi içinde oldukları duruma bak puhahah.
Zoro ve Luffy eşit demek gibi realiteye ters ve gerçek dünyada aşı yaparak çip takıyorlar görüşüne denk bir şeyi savunanların gene Luffy fanlarını böyle realiteye ters biçimde farklı görmeleri normal. Ama gene de durum gerçek anlamda komik.


Luffy dediğiniz karaktere sizin fanı olduğunuz Zoro'nun bile saniyesinde dibininin düştüğünü hatırlatırım. Öyle ki adam bir gün daha güçlü olmayı hayal ettiği, hayat amacını onu geçmek üzerine kurduğu kişiyle karşılaşıp yenilince aklına kendi hayalleri, Kuina falan geleceğine Luffy geliyor ve "ühü ühü bir daha yenilmeyeceğim korsan kral özür dilerim" diyor. Gene genel olarak fanlar tarafındam en sevilen Zoro sahnesi(ya da en iyilerden diyelim) "ben Luffy'den daha değersizim benim kellemi al" denen sahne.

Luffy her gittiği yerde herkesin hayran olduğu, takdir ettiği bir karakter. Shanks uğruna kolunu kaybedip yeni çağ üzerine bahse girdim demiş, Hancock Luffy'e gördüğünde aşık olmuş, Beyazsakal Luffy'i özellikle koruyun demiş, Rayleigh öğrencisi olarak almıştır.

Zamanında planları Luffy tarafından mahvedilen Crocodile Luffy'i korumaya çalışmış, Luffy'i öldürcem diyen Cavendish Luffy'e diz çökmüştür. Düşmanların bile saygısını kazanmıştır.


One Piece seri içinde Luffy'e bu denli ayrıcalık tanıyorken neden çekememezlik yapalım ki? Luffy serinin kralıdır. Zoro da her zaman yancısı olarak kalacaktır. Bu kadar.
 
Sanji’den önce:


Sanji’den sonra:

Sanji’ye bişey olmamışken niye kaçtı gitti sanıyorsun? Formuna bakarsak yapabileceği en güçlü fiziksel saldırısıyla vurdu kendisi zarar gördü :D
Zoro’ya fazla gelir diye önce sanjiyle karşılaştırıp zayıflatmış mangaka.
Puhahahahhaha bütün havası gitmiş karakterin hahahahah şu tipe bak hahahahhaha
 
Zoro, Kaido'yu kesmiş olsa da şöyle bir eksiklik var; Oden ve Ryuma'yı geçecek samurayı halkın görmemesi. Hadi Oden'i biraz es geçiyorum, ama Oda'nın genel hikaye anlatısına baktığımızda, pek hoşuma gitmese de aşırı şekilde geçmişteki karakterlerle günümüzdeki karakterleri bazı konularda paralel işlediği malum. Bu kesme olayı bence başkentte tekrar yaşanır. Ve tabi Wano'da öğrendiğimiz Kara Kılıç mevzusu var. Ona daha henüz girmedi. Kral haki mevzusu var...

Zoro tekrar Kaido'ya girer mi mevzusunda kafamda oturmayan tek şey; Luffy, Momo ve Yamato ile Kaido arasındaki sahnede Zoro uyumsuz kalıyor. Zoro ya Luffy'den önce gelip, Yamato ile Kaido'yu tutmalı. Veya sonra o dörtlü arasındaki olay bittikten sonra gelmeli.

İlaç mevzusunu da unutmamak gerek. Etkisi kısa süreli ve sonunda Zoro 2 kat acı çekecek. Bu acı çekme mevzusu, Oda'nın klasik anlatımına sadık kalacak ise epik bir sahne olacaktır. Hangi an için saklıyor göreceğiz.

Zoro ve King ise bana çok alakasız geliyor. Zoro'nun, Wano'daki hikaye işlenişinden genel olarak kopuk bir karakter. Who's who ve Jinbei veya Sanji ve Queen'deki gibi bağlantıları da yok. Zoro zaten çatıda yaptıklarıyla artık King'i alamaz demiyordur çoğunluk, Kata ve Marco gibi özel komutanlar olmadığı sürece hepsine karşı şansı var. Bunları da Zoro, daha güçlü olan Kaido'ya dalsın diye yazmıyorum. @Aiden belki hatırlar, ben sırf mitoloji de Yamata no Orochi karşısında kılıç kırılıyor diye; Zoro'nun da kılıcı kırılabilir demiştim.


Ha, tabi Oda eskisi gibi bir yazar değil. Genel olarak mantık aramaya gerek yok. İki türlü de gidebilir.




Law'ın yeri Zoro'dan ayrı falan değil. Luffy bile sen benim tayfadansın çekiyor adama.
Bilmiyorum eğer ki yara bırakmasaydı bir daha karşısına çıkma mevzusu yüksek ihtimalli olurdu ama Oda indirdim bir daha karşısına çıkmayacak giderken bir yara bıraksın dedi gibi geldi bana.
 
Sanji’ye vurmasından önceki heryerde dümdüz tıpkı üstte attığım ilk resimdeki gibi. Sanji’ye vurduktan sonra ise hep yamuk ikinci resimdeki gibi.

Çizim hatası 1 kere olur. Adamın tipi kaymış sanji’nin zırhına kafa attıktan sonra.
Page One'ın da kuyruğunu farklı çizdi sonradan... Demek onu da Sanji yaptı hmm...

Ha, bu arada gaga olayı tam Oda'nın kafasından çıkacak bir ürün. Keşke Looney Tunes'da yazarlık yapsaydı Oda...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık