Kizaru: Tamam...Bu Haoshoku konusunda Sanji nasıl bilgi sahibi kimse o konuya değinmemiş. Adam Haoshoku'yu görünce sanki daha önce görmüş gibi bir tepki veriyor.
Sanji'ninde açmasını bekliyorum. Kizaru'yla kapışacak bu adam.
Kizaru: Tamam...Bu Haoshoku konusunda Sanji nasıl bilgi sahibi kimse o konuya değinmemiş. Adam Haoshoku'yu görünce sanki daha önce görmüş gibi bir tepki veriyor.
Şimdi o adam haksız mı çıktı yani Zoro'da kral haki var dediği için ?Zoro'da kral haki var yemin ederim şeklinde konu açmış arkadaş gelip burada hala bir şeyler yazıyor.
Yemin ederim ibretlik.
Çıkmadı mı?Şimdi o adam haksız mı çıktı yani Zoro'da kral haki var dediği için ?
Zoro'da kral haki yok mu ? Ne demeye çalışıyorsun ? Adam ne zamandan bilmiş işte bu eksi mi şimdi ?Çıkmadı mı?
Nasıl bir etkisi olduğunu görmemiştir. Robin'in görme ihtimali Sanji'den yüksekti.Ivankov'dan duymuştur büyük ihtimal üstün körü bir haki eğitimi görmüştür o da.
Kizaru: OKBu Haoshoku konusunda Sanji nasıl bilgi sahibi kimse o konuya değinmemiş. Adam Haoshoku'yu görünce sanki daha önce görmüş gibi bir tepki veriyor.
Zoro'da kral haki çıkacak herkes dedi. Ben de dedim. Ama konunun açıldığı sıra konunun savunduğu şey Zoro'da var ve biliyor şeklindeydi. Hatta bilinçli kullanabiliyor gibi şeyler söyleniyordu. Beklenti bu şekildeydi. Herhalde yanıldı.Zoro'da kral haki yok mu ? Ne demeye çalışıyorsun ? Adam ne zamandan bilmiş işte bu eksi mi şimdi ?
@Densetsu no Samurai öyle bir şey söyledi mi hatırlamıyorum, @Millennium Wizard ise olabilir diye konu mu açtı onu da hatırlamadım ama BA'daki laftan bahsediyordu.Zoro'da kral haki çıkacak herkes dedi. Ben de dedim. Ama konunun açıldığı sıra konunun savunduğu şey Zoro'da var ve biliyor şeklindeydi. Hatta bilinçli kullanabiliyor gibi şeyler söyleniyordu. Beklenti bu şekildeydi. Herhalde yanıldı.