evet öyle zoro sanji aynı ayarda adam. yamato onlardan üstteNasıl yani Yamato Luffy'den bile güçlü değil miydi ?
evet öyle zoro sanji aynı ayarda adam. yamato onlardan üstteNasıl yani Yamato Luffy'den bile güçlü değil miydi ?
Zaten 2 argüman da kabul edilebilir ama isteyen istediğini alır.Argüman zaten artması gerekir. Ben de diyorum ki her zaman öyle olmuyor örnek tam kek adası.
Hala rüya görmeye devam ediyorsun :/evet öyle zoro sanji aynı ayarda adam. yamato onlardan üstte
Monster Trio zaman atlaması öncesinde seride ki en güzel şeylerden biriydi bence. Üçünün de savaşını zevkle izlerdim ve aralarında daha özel bir bağın olduğunu düşünüyorum.Luffy'e boşuna sensiz KK olamam dedirtmedi demek ki. Kritik rolleri olacak gibi duruyor.
Ama bana daha çok Kaptan harici tayfanın en büyük 2 savaş gücünü kastediyor gibi geliyor.
Sanji'den son zamanlarda kaç zamandır alamadığım o havayı alıyorum.
Monster Trio'yi özledim diyenleri görünce anlayamıyordum şimdi duygularını anlayabiliyorum.
Evlat işte. Ne kadar mal olsa da kıyamıyor adamcağız :/@William cutting Yamato 2 saat tek başına hybrid Kaido'yu tutmuş mudur Ne dersin
Ayıp ya. Karoo'ya da yan karakter demezsin.East blue 5lisi her zaman çok özeldi. Geri kalanlar yan karakter hep.