Hayır.Sanji'nin yendiği adam bizim tayfaya yardım ediyordu o arc'ta ondan almamış olabülüü mü?
Hayır.Sanji'nin yendiği adam bizim tayfaya yardım ediyordu o arc'ta ondan almamış olabülüü mü?
Evet.Hayır.
Sağ kol -sol kol atışması bitmiştir. Sanji'nin 4. adam olacağı hayalini kuranlar gidip Yamato-Jinbei body pillowlarina sarılıp gözyaşı dökebilirler xd
Şu samimiyet hiçbir ikilide yok.Jinbe, Yamato falan iyidir ama bu seride Sanji ve Zoro’nun yerini kimse kapamaz. O açıdan Korsanlar Kralı’nın iki kanadı benzetmesi çok yerinde olmuş.
Argüman zaten artması gerekir. Ben de diyorum ki her zaman öyle olmuyor örnek tam kek adası.Ters argümanda sunabilir Dressrosa Brook,Chopper,Sanji,Nami kafa ödülü artışı
Reis BAA Jinbei ne yapardı BAA Luffy'e şimdi ne yapar Zoro Sanji hatta Luffy ile bile denk olabilir bu denge şuan bozuk diye hep böyle mi gidecekNasıl yani Yamato Luffy'den bile güçlü değil miydi ?
Çok güzel geyik döner diye öyle olmasını istiyordum da olmadı. İnternetten sipariş verdim, ama bu akşam normal yastığa sarılmakla idare edeceğim artık.Sağ kol -sol kol atışması bitmiştir. Sanji'nin 4. adam olacağı hayalini kuranlar gidip Yamato-Jinbei body pillowlarina sarılıp gözyaşı dökebilirler xd
İngilizce var. Düzelt bence.Sağ kol -sol kol atışması bitmiştir. Sanji'nin 4. adam olacağı hayalini kuranlar gidip Yamato-Jinbei body pillowlarina sarılıp gözyaşı dökebilirler xd