Adam dediğin adam olanı ilk görüşte tanır. Teşekkürler Aiden kardeş.Adam geldi ya adam adam. İşte adam @William cutting
Adam dediğin adam olanı ilk görüşte tanır. Teşekkürler Aiden kardeş.Adam geldi ya adam adam. İşte adam @William cutting
Hahahah "Sanji'ye ünvan verilince Zoro fanları temsili" yorumunu yapmışsın.Zoro'ya artık sağ kol dar geldiğinden kademe atlatıp sağ ve sol kolu ünvanını vericekler işte.
Sanji'yede sol kol unvanı ağır geldiğinden kademe düşürüp kanat yaptılar.
"Kanatlar" kelimesi kullanılmamış mı? Yani "kanadı" da kullanilsa olabilir ama bu şekilde daha iyi olmuş diye o şekilde kullanilmiş olabilir.İki kanat için de Sanji demişler ama. Bir de Zoro = Sanji gibi bir durum hiçbir zaman olmadı bence zaten.
O zaman 1021. bölümde Zoro: Sanji, Luffy'nin kanadı.Sanji övüyormuş burada da sjdjdif adam gelen tepkileri gördü herhalde. Bazı kısımlarda araya ekliyor Sanji güzelleme.
Hani Sanji gidip bizim doktorumuz kansere çare bulacak adamdır demiyor Queene dalarken xd
Hem de alfa erkek çekiciliği var. Prensesler etrafında dönüyor. 10 sene içinde Zoro ile en iyi kılıç ustası, Luffy ile de en güçlü adam unvanı için yarışırMomonosuke. Babası Oden, meyvesi Ejderha meyvesi, en güçlü kılıçlardan birisine şimdiden sahip ve büyük ihtimal bir antik silah. Meyvesi Ceaser'ın yaptığı Slimelara benzemez, hakiki Vegapunk yapımı. Dolayısıyla ileride Kaido'nun meyvesi ile eşdeğer bir meyve olabilir. Bu çocuğun 10 20 yıl sonraki halini düşünemiyorum Roger'ı falan geçebilir.
Arc zaten yapı olarak Enies Lobby'e benziyor.Tayfanın hepsinin güçlenmesi beklenilen bir şeydi.Bu arc herkes kendini aşacak bu belli oldu.
Beğenecektim de bir noktaya, küçük bir ayrıntıya çok takıldım. Böyle bir garip hissettim ya. Sağlık olsun.Momonosuke. Babası Oden, meyvesi Ejderha meyvesi, en güçlü kılıçlardan birisine şimdiden sahip ve büyük ihtimal bir antik silah. Meyvesi Ceaser'ın yaptığı Slimelara benzemez, hakiki Vegapunk yapımı. Dolayısıyla ileride Kaido'nun meyvesi ile eşdeğer bir meyve olabilir. Bu çocuğun 10 20 yıl sonraki halini düşünemiyorum Roger'ı falan geçebilir.