Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba biz Xdrake yüzünden bu roppoları güçlü sandık. O kadar da ahım şahım çıkmadılar valla. Mariayı da robin alıyor. Veya biz bizim tayfayı çok güçlü görmedik belki de. Bizimkiler gerçekten de sandığımızdan güçlü gelmiş olabilirler. Zoro baya baya güçlü gelmiş mesela. Konuyu zoroya bağlamakta benim gibi ol.
İnsanlar istediği kadar reddetsin en güçlüleri Ultiydi. Yamato, Luffy ve Big Momla dövüştü kız.
 
En güçlüleri whos who , veya Sasaki olabilir.
Ulti sarece hızlıydı.
Luffy'den sağlam darbe yedi, sonra Yamato'nun rüzgarıyla Numbers bayıltan saldırısını direkt aldı, Usopp ve Nami'yle atıştı, sonra Big Mom'dan kombine saldırı yedi yine düşmedi. Who's Who veya Sasaki çoktan düşerdi bunlara.
 
En güçlüleri whos who , veya Sasaki olabilir.
Ulti sarece hızlıydı.
Big Momun üçlü homi kombosunu yedi kız. Luffy ile kafa tokusturdu. Yamatoya bayıldı, sonra kalktı Yamato ile silah tokuşturdu. Usopp Namiyi dr aradan çıkarıyordu. Kızın yaptıkları az değil. İcraat olarak da yapılan gösterilen olarak da Ulti
 
Bu arada genel görüşün aksine ben Sasaki'nin oldukça güçlü olduğunu düşünüyorum. Tek zayıf yeri olan karnına Haki basmış olsa, yenilmeyebilirdi. Zira Franky'nin en güçlü formunu alt etmişti bile, asıl bedeni ile savaşacaktı sadece. Gördüğümüz kadarıyla döndürdüğü yakası da önüne gelen her şeyi biçiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık