Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7459

@Berkay ????
Kendi kurduğum cümledeki her kelimeyi teker teker açıklamamı bekleme lütfen. Geçmişte derken Punk Hazard'tan beri güncel olduğum için öyle bir kelime kullandım. Dressrosa'daki hali de geçmiş hali oluyor.
Ki zaten kasttettiğim yeri Özellikle derken vurgulamışım. Bana lütfen seriyi ve KENDİ cümlemde belirtmek istediğim anlamı öğretme

İçinden öyle geçiriyor olsa gerek zira son dövüşlerinde baya baya içi geçiyor :) bknz; killer ya da çatı. Dediğin gibi bir durum göremiyorum.
Kardo istisnalar kaideyi bozmuyor ya :) sonuç odaklı konuşuyorum. Killer dediğin muhabbette diğer elemanın yaptığı saldırıdan kaçmak için anlık bir hata yaptı sonuç olarak ondan atak beklemiyordu, çatı dediğin olaya ise hiç katılmıyorum iki yonko saldırısını tanklamak ne luffy’nin yapabileceği birşeydi nede kid’in, yapabilecek tek kişi zoroydu ve yaptı sonuçlarına da katlanıyor.

Bana komple moster trio'nun tayfaya haki öğretmemesi saçma geliyor
Adamlar birbirlerinin suratına bile bakmıyorlar ya. :oleyo: Tayfayı kamera dışında kavga eden aktör ve aktrisler olarak düşün. Oda ya da Toei animatörleri çizmiyorken birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlar, katlanamıyorlar, konuşmuyorlar. :oleyo2:

Bana komple moster trio'nun tayfaya haki öğretmemesi saçma geliyor
Grandline zamanı tayfa arasında sohbet ederdi... Ama 2y sonrası arasında muhabbet bile etmiyor artık. Sohbet yok birşey yok. Yani bunca zaman vakit geçirip birbirleriyle oturup hayatlarından bahsetmemeleri aşırı saçma hele ki 2y sonrası insan der. Sen neredeydin nereye düştün neler yaptın. ODA bu sahneleri koysa saçma sapan uzattığı sahnelerin yerine emin olun daha hoş bir vakit geçiririz okurken...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık