Acaba karasakal bunun üstüne ne yapacakLuffy'e itibar göndermesi o, yeneceği için.
Acaba karasakal bunun üstüne ne yapacakLuffy'e itibar göndermesi o, yeneceği için.
Evet. Her yer lastik kokmalı. Bütün bölüm Luffy odaklı olmalı. Diğerlerine nokta kadar yer bile ayrılmamalı.Ya birader okuma o zaman, her gün aynı şeyi diyorsun. Her bölüm Luffy odaklı olmak zorunda mı?
Zehahahaha, hala daha toysun Luffy. iç ses /Lan ne ara bu kadar güçlendi bu?/Acaba karasakal bunun üstüne ne yapacak
O 1v1 deki 1 Roger, diğerleri fasa fiso demek isteniyorAnlamadığım bir nokta var. 1v1de Kaidou alır diyorlar. Adama 5v1 ,9v1 falan girdiler yine kaidou aldı. Yani adam her halükarda alıyor. 1v1 lik bir olay yok sanki
O bilgi gizliydi.Sadece dayak yemek isteyenlerle paylaşılıyor.Anlamadığım bir nokta var. 1v1de Kaidou alır diyorlar. Adama 5v1 ,9v1 falan girdiler yine kaidou aldı. Yani adam her halükarda alıyor. 1v1 lik bir olay yok sanki
Aynen yamato > luffy tartışmasızYamato, feci kapışıyor harbiden, kızın dayanıklılığı gerçekten çok sağlam. Ben bu panellerden sonra halen tartışma çıkacağını düşünmüyorum kaç bölümdür tutuyor Kaido'yu.
Bu yüzden fazla zevk alamıyorsundur mangadan, her santimini değerlendir. Robin'in ve Black Maria'nın çizimleri, Brook'un kapışması falan değerlendir bir şekilde.Evet. Her yer lastik kokmalı. Bütün bölüm Luffy odaklı olmalı. Diğerlerine nokta kadar yer bile ayrılmamalı.
Avatardan Alpamis zanettim, şaşırdım. İroni mi yapıyor dedimAynen yamato > luffy tartışmasız
Gerçek bir yaratık kurt tanrılarının en büyüğü olarak geçiyorBu Ooguchi no Makami gerçekten mitolojik bir yaratık mı yoksa Oda'nın OP dünyası içinde tasarladığı bir yaratık mı?