Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1019: Triserakopter

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasaki'nin kılıcı, Franky'nin zaman atlamasında kaldığı adada üretilmiş sanırım, isimleri aynı çünkü.

Kılıcın dönmesi de o zaman teknolojik bir özellik, Sasaki tarafından kullanılan bir teknik veya yetenek değil.

Franky dövüş sonrası bu kılıcı alsa güzel olur.
 
Daha Page One'ın işini bitiremeyen Sanji nasıl Queen'i alacak hiç mantıklı gelmiyor birde gülümseyerek falan savaşıyor ya Oda lanet olsun sana cidden. King ile Queen arasında baya güç farkı var belli ki.
 
Anladığım kadarıyla Beyaz Sakal'ın tayfasında bulunan kişilerin güçsüzlük durumları yine Kaido ve BM için de geçerli olmasını istemiş Oda. 1. Adamlar dışındakiler gerçekten dişe dokunur değiller. Marco-King-Katakuri bunlar kendi tayfalarından başka bir hikaye kalanlar eh işte. Amiral-Koramiral farkı, İmparator ve 1. Adamı-Kalan üye farkı, Dragon ve Sabo-Kalan devrimci farkı. Oda asıl olayın Bu kişiler olduğunu göstermeye çalışıyor olabilir. Yani bundan sonrasını Luffy-Zoro-Law-Kid-Killer olarak okumakta yarar var çünkü her seferinde hayal kırıklığı olacak vsler.
Vsler tek taraflı sonuçlanınca boştakileri neye bağlayacak o da muamma. Birilerini harcamadan seriye heyecan katamayacak belli ki. Helikopter Dinazor fikrini düşününceye kadar Franky ile aynı anda düşmesini sağlasaydın bari. Dümdüz savaşlar meydana geliyor. 0 taktik 0 düşünce şunu yaptı bunu yapayım ya da gaza gelmeler bunlarda klasik ama etkili şeyler en azından bu şekilde yaklaşmak lazımdı. Belli ki ana mesele ve ana karakterlere gelmek istiyor dediğim gibi.
Yamato'yu minklerden ayırt etmekte zorlaşmış. Umarım birkaç formdan oluşan bir meyvedir. Hız şekli bir köpek güç şekli bir kaplan vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık