Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1019 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arcın başına gösterilseydi olabilirdim, şu sonradan fırlama Katanın kardeşi gibi girdi olaya, ama bakalım performansına bir daha değerlendiririz :fool:
Aslında performansını bir yana bırakıp, babasının imparatorluğunda güzel bir hayat hüküm sürmek varken kalkıp da babasının düşmanının oğlunu koruması bile aslında sevilmesi için yeterli bir sebep bence. Hoş millet Momonosuke'yi de sevmiyor. Belki'de sırf Momonosuke'yi koruduğu için Yamato sevilmiyordur.

Yine de Luffy'nin ve Ace'nin güvenini çok çabuk kazandı. Franky'yi, Hatcha'dan kurtarıp sağlam bir darbeyle düşmanı alt etti.

Kaido karşısında zafer kazanamayacağını bildiği halde karşısına dikilip kaptanının dönüşüne kadar düşmana maksimum zarar vermek adına öne atılması bile sevilmesi için yeterli bence.
 
Öyle bir şey gayet var yalnız.Luffy'nin ataklarına h.haki eklemeden önceki halini gördü bu kız.Kendisine Kaido karşısında kazanma şansı vermezken gene Luffy'ye kazanma şansı veriyor.Luffy gelene kadar seni tutacağım diyor hatta.Luffy ile Zoro denk hiçbir zaman yazmadım yalnız ben :( Baya ön yargılı bir yorum olmuş.Yamato Zoro'dan da bariz falan daha güçlü değil aksine geride şu an gösterdikleriyle.
Sen söyledin demedim zaten. Zoroculardan bahsettim orada çoğul bir cümle var. Nasıl Zoro'dan zayıf kaldı ya. Ya adam direk Hibrid formunda geldi Yamato'ya. Kızın fiziksel gücü ne kadar fazla ki Kanaboularını çarpıştırmalarına rağmen kız halen ayakta kalabilmiş.


Şu sahnede Luffy, yumruğuyla Kaido'nun Kanabousunu ittirmeye çalışıyor ama Kaido hayvanı ne kadar fiziksel güç sahibiyse Luffy saldırıdan eğilerek kurtuluyor gibi bir sahne çizilmiş. Hemen yanındaki sahnede sağdan sallamış sopa solda duruyor.


Zaten alttaki sahnede de Kaido'nun darbesini ayak saldırısıyla önlemeye çalışıyor.

Bu adam Akazaya Dokuzlusu'na hibrid açmadı. 5 Süpernova'ya da dövüşün yarısına kadar bu formunu açmadı ama Yamato'ya hemen bu formu açtı.

Sasaki'yle yaptığı savaş esnasında karşısındaki zırhlı birliğin saldırılarına rağmen dimdik ayakta kaldı. Ayrıca Sasaki endişelendi bu gidişle zırhlı birliğimi tamamen yok edeceksin." diye.
 
Yamato'nun çok heybetli antik bir kaplana falan dönüşmesini bekliyordum fakat çok tırt gözüküyor tilki gibi birşey. ayrıca çizimde yamatonun yüzünün yanında yara izi var ne alaka ?
 
Son düzenleme:
Franky, lying on the ground, attacks Sasaki with his “Franky Radical Beam” that hits and pierces Sasaki's belly. Franky is exhausted, Sasaki falls to the ground with his eyes rolled and bleeding from his mouth...
Sasaki mi güçsüz çıktı yoksa Franky mi sandığımızdan güçlü çıktı bilemedim ama Luffy yukarı çıkana kadar Tobi Roppo'nun işi bitecek gibi duruyor ama Bao Huang bizimkilerin elinde olduğundan yenilgi haberlerini duyacağımızı sanmıyorum.
Tobi Roppo'nun işi bitince ve Luffy tekrardan Kaido'nun karşısına dikilince 3. bölüm bitecek ve 4. bölümde olaya Big Mom Korsanları dahil olacak herhalde. Tobi Roppo'yu çok kolay harcadı bence Oda. Bir de Zoro vs Smoothie eşleşmesi görüyorum ufukta ama bakalım. Hayal bunlar sonuçta.
Kaido önüne gelene, ''çok güçlüsün vur bana.'' dediğinden Yamato'nun gücü hakkında yorum yapmak için hala erken bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık