eğer sasaki hibrite geçmemişse franky yenilmiş olabilirRedon bu spoilerların yanlış olduğunu onayladı.
Yamato vs Kaido hakkında şu bilgiyi verdi: We only see 1 clear comic strip of the battle...
eğer sasaki hibrite geçmemişse franky yenilmiş olabilirRedon bu spoilerların yanlış olduğunu onayladı.
Yamato vs Kaido hakkında şu bilgiyi verdi: We only see 1 clear comic strip of the battle...
Şöyle ki: Luffy görüyor ama atağın alanı çok geniş olduğundan çekilecek vakti olmayabilir. Zoro ise atağın çapından çıkmaya çalışmıyor, iki adım öne çıkıp savunma pozisyonu alıyor. Bu ikisi aynı vakti almaz mesela.Bir tek Zoro verdi yani? Luffy önceden görmesine ragmen bir Zoro kadar tepki veremedi? Saçma oluyor. Onun dışında katılıyorum.
amaterasu olma ihtimali varYamato kaplan değil ne olduğunu anlayan varsa yazsın bana.
resim doğru ama arapın verdiği bilgiler yanlışŞimdi Yamato ile ilgili spoilerların tamamı mı yanlış?Yani o zaman bize atılan Yamato'nun zoan dönüşümünü gösteren resimde mi yanlış?
Anlayan biri varsa açıklayabilir mi?
O zaman Yamato'nun meyveyi açıktığı için yemesi gibi bilgiler yanlış?resim doğru ama arapın verdiği bilgiler yanlış
hayır prokirityanın yazdığı dört bilgi tek yanlışO zaman Yamato'nun meyveyi açıktığı için yemesi gibi bilgiler yanlış?
Kitsunaya benzettim ben.Yamato kaplan değil ne olduğunu anlayan varsa yazsın bana.
Ben tilkiye benzettim açıkcası.Yamato kaplan değil ne olduğunu anlayan varsa yazsın bana.