Yamato bir elmas gibi her geçen bölüm daha da değerlenecek. O zaman buradaki haterleri görmeyi umuyorum.Forumun yamato mizahı tam kahkaha komasına sokmalık maşallah
Yamato bir elmas gibi her geçen bölüm daha da değerlenecek. O zaman buradaki haterleri görmeyi umuyorum.Forumun yamato mizahı tam kahkaha komasına sokmalık maşallah
Linlin'e mama diyen adamın en sonda neden Big Mom dendiği düşünülmüyor tabii.Adam benim engelimi aştın Sıra Big Mom'da mı diyor.Keşke gel kanka beraber dalak Linlin'e diyeydi xd.Onu diyen karaktere karşı da Zoro savunmak için kırık kemikler bahanesi geliyor.Kırık kemiklerle daha güçlü olduğu halde Enma p.up değil diyen ekipten gene şaşırtmayan analizlerMihawk üstüne eğitiyor. Zoro'ya laf sokuyor seni niye egiteyim diye. Zoro şaka gibi cevap veriyor seni geçmek için. Mihawk gülüyor, olur diyor.
keşke koluma kelepçe bağlayıp beni öldürmeye çalışan hamsi bir babam olsaYazık la Kaido'ya bildiğin kızı için yaşamıs. Adam Dünya'yı ele geçirmek istiyor kızı için, kızının ona yaptıklarına bak. Kahroldum.
Ben baya benzettim yüz çizimini he. Dur bakalım ne çıkacak altından.Franky karşılaşması olacaksa erkek bölümü geliyor demektir. En sevdiğim üyelerden birisi.
Şu çizim banahatırlattı. Belki olabilir. Su pokemonu idi. Saflaştırıcı ve temizleyici özeliği vardı. Yamato'da Wano için bu özelliği yerine getirebilir. Yamato ile renk paleti de uyuyor.
Kendisinden koruyor bu aptalı, gider denize açılcam diye ölür bu aptal diye. Sen baba olmadığından anlamıyorsun bu işleri.keşke koluma kelepçe bağlayıp beni öldürmeye çalışan bir babam olsa
baba olduğum zaman kızını evine kapatıp benim dediğim işi yapacaksın diye baskılama yeteneği mi geliyorKendisinden koruyor bu aptalı, gider denize açılcam diye ölür bu aptal diye. Sen baba olmadığından anlamıyorsun bu işleri.