Shanks'ın olduğu bölüm mü varDenizcilere verdiği ayar, ayarlarını bozmuş halen sallıyorlar. Shanks'ın olmadığı bölümde bile namı yürüyor.
Shanks'ın olduğu bölüm mü varDenizcilere verdiği ayar, ayarlarını bozmuş halen sallıyorlar. Shanks'ın olmadığı bölümde bile namı yürüyor.
Olmadığı bölümde bile muhabbeti var ama.Shanks'ın olduğu bölüm mü var
Tüm bölümler olmadığı bölüm zatenOlmadığı bölümde bile muhabbeti var ama.
Belli oldu, seninde canını yakmış Akagami!Tüm bölümler olmadığı bölüm zaten
Reis hemen çözdün olayı ben senden korktum. Kişilik anelizim çıkarılmadan tüyüyorum.Belli oldu, seninde canını yakmış Akagami!
Hem iksir içti hem iğne yaptı ne ya hahaha, iksir o işteArtık kimse Luffy torpilli demesin Zoro hem iksir içti hemde iğne yaptı Odanın öz evladı zorodur
Sanjinin yaptığı üst düzey tedaviden bahsetmiyorum bile
Hiçte boş değil aksine dolu dolu bir karakter. Her geçen bölümde daha da değerlenecek. Aha da buraya yazdım.Yamato çıktığından beri sövüyorum. Bom boş karakter diye. Bu bölümle birlikte benimle aynı düşünen bir çok arkadaşın var olduğunu farkettim. Çok mutluyom.
Reyiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında aşı olarak örnek olmak istemiş. Hemen neye yormuşlar ya cık cık cık.Hem iksir içti hem iğne yaptı ne ya hahaha, iksir o işte
Eleman sadece yaralarını iyileştirecek, atlara vurulan dopingden alıyor diye lafını çıkarıyorlar xDReyiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında aşı olarak örnek olmak istemiş. Hemen neye yormuşlar ya cık cık cık.
Sihirli bir meyvesi yok ne yapsın. Milletin eline bakıyor gariban.Eleman sadece yaralarını iyileştirecek, atlara vurulan dopingden alıyor diye lafını çıkarıyorlar xD
Sadece et yiyerek iyileşemiyor lastik değil sonuçta 2 kat acısını da çekecek