Bölüm gelmeden net birşey demek istemiyorum ama Ulti'nin o kadar saldırı yemesine rağmen ayağa kalktığı ortamda WhoWho'dan fazlasını beklerim.3 saldırı yapmışlar birbirlerine
Bölüm bir gelsin spoillerin çok yanılttığı oldu.
Bölüm gelmeden net birşey demek istemiyorum ama Ulti'nin o kadar saldırı yemesine rağmen ayağa kalktığı ortamda WhoWho'dan fazlasını beklerim.3 saldırı yapmışlar birbirlerine
Dediğin olabilir. Fakat hızlandıracaksa düşebilir. Çünkü gerçekten artık Wano arcında inişe geçmemiz lazım. Düşmanlar yenilmeye başlamalı.Herkes Jinbei tek attı dövüş bitti demeye başladı ama Ulti bile Bigmom'dan saldırı yedi ayağa kalktı Jinbei'den bir saldırı yedi diye WhoWho yenilirse saçma olur.
Watadsumuki mi ne o deve bile gizli saldırı ile tek atamadı Jinbei.Dediğin olabilir. Fakat hızlandıracaksa düşebilir. Çünkü gerçekten artık Wano arcında inişe geçmemiz lazım. Düşmanlar yenilmeye başlamalı.
Bana kalırsa Ulti, Big Mom'dan sonra kalkmazdı. Sırf elinde zeuslu Nami'ye düşürtmek için kaldırttı. Yoksa Nami vs. Ulti'ye bakıyorsun. Bir şey yok. Zeusun vuruşuna düşüyor hemencecik sjhsjhjWatadsumuki mi ne o deve bile gizli saldırı ile tek atamadı Jinbei.
WhoWho'yu üç saldırı ile yenmemeli.
Dediğin gibi arc bitsin diye kısa geçebilir.
Öyle olabilir evet Ama Asıl rakip vurunca iniyorlar. Namı gibi düşünBölüm gelmeden net birşey demek istemiyorum ama Ulti'nin o kadar saldırı yemesine rağmen ayağa kalktığı ortamda WhoWho'dan fazlasını beklerim.
Bölüm bir gelsin spoillerin çok yanılttığı oldu.