Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucci katadan daha çok hasar verdi luffye. O saçma vs de bile bunu gördüm. Lucciyi normal amirali geçtim filo amirali bile bir şey yapamıyor hadı sıkıyosa yap adam kutsallara bağlı bunları koruyan biri güçlü olmalı. Cp0 da Lucciden güçlü biri yok.
Daha dövüşün en başında luffy’i şu durumda bıraktı kata:
Sadece gear 2 ve gear 3 taklidini gördük burdan önce.

Lucci önce base luffy’le sonra gear 2’yle uzun süre dövüştü. 2 rokuogan patlattı. Çocuk bu hale hiç gelmedi. Gear 2 yüzünden vücudunun kıpıdayamadığı oldu bi ara o kadar. Onda da uyanıktı zaten.

Dövüş saçmaydı, ya mola verdiler ya da mochiyle boğup gitti falan orası ayrı. Ama mesele hasarsa daha ilk bölümde attığı dayağı kimse atmadı luffy’e. Aokiji’nin dondurması, crocodile’ın kancası gibi ölümcül darbeler yedi sadece. Onun benzerini de kata mızrakla yapacaktı zaten yakalayabilse.

Lucci’den çok şey beklemeyin bence. Ona rakip görülen adamın seviyesi ortada. One piece’te oven, daifuku gibi adamlar için güçlü deniyor. Onları alabilecek seviyede görünen ichiji, niji falan çok güçlüymüş gibi övülüyor.
Jimbe’yi, sanjiyi yenecek seviyede olmak yeter cp0 liderine. Koca okyanusa ele geçirmeye çalışan ailenin hali ortada. Devrimcilerin de hali ortada. Cp0 lideri diye abartmayın o kadar.
 
Luffy serinin başında Komutan ayarı olan Croco'yu,Moria,yı yenmişdi ki 2 yıl sonra bunlarda zayıf olan Krakerle 12 saat dövüşdü. Atlama öncesini ve sonrasını ayrı ayrı kıyaslamak doğru. Güncel Lucci Cp0'ın üyesi değil lideri olarak tanıtıldı. Sence Sanjiden zayıf olma ihtimali var mı ? En az Yc1den başlar Lucci
Shicilerin yonkou adamlarından güçlü olduğuna nasıl vardın?
Tabiki ayrı kıyaslamak daha doğru ancak TS öncesini hiçe saymakta mantıklı değil.
 
Lucci cp0 lideri olunca yonko komutanlarından güçlü diye bir anlayış olmamalı bence. Malum seride güç dengesi baya karışık . Hani amiral ayarı yonko komutanı olduğu gibi amirale çizik bile atamayacak yonko komutanları var illaki. Ki cp ler istihbarat elemanları güç elemanları değil ama amiraller gücüyle öne çıkan insanlar görevleri gereği.
Örneğin seride güçleri gösterilen komutanlar iiçinde marco ve katakuri amirallerle denk dövüşüp belki kazanabilir imajını çizmişken. Jozu, cacker, queen, falan bence o kadarda güçlü gösterilmedi . Hani amirale anca bir iki darbe vurur gibiler . Lakin marconun dalga geçmesi , benbeckmanın tehdit etmesi ve kizarunun belli etmesede dikkate alması, katanın silahlanma hakisinin üst düzey oldugunun gösterilip aynı zamanda kral haki ve özel bir paramecia meyve sahibi olması onları fark lı statü yapıyor ki muhtemelen king de bu ayarda çıkıcak. Lucci bu 3 ünün anca getir götürünü yapar valla . Ki jack tank falan diyoruz da adam denizci efsanelerine posta koymaktan çekinmeyen ve sonucundada ölmeyen bir adam . Yani kaido nun 3. Komutanı bm nin 2. Komutanını tokatlar imajı var . Ama bm nin 1. Konutanı kaidonun tüm komutanlarını 1-3 alır imajıda var bana göre . Ki bu dengesiz güç dengesinde o ondan güçlü bu bundan güçlü demek tutarsız gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık