Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar , öncelikle şunu söyleyeyim.. dövüş tecrübesi, hızı, gücü ve üstüne görüş hakisi (silahlanma ve kralın haki sini katmadım ki kata da oda var ) üst seviye olmayan biri katayı deviremez. Lucci , tecrübe var , bir tık belki hızına da yetişebilir oda en iyi senaryoyu düşünürsek ama güç ve görüş hakisi bakımından kata ya yaklaşamaz.. o yüzden ne kadar da yırt sanız kata vs lucci savaşının galibi Kata çıkar.. bu nettir.
 
Lucci de serideki çoğu kişi gibi haki vb dışında birde güç artışı aldığından Luffy e yakın seviyeye gelmiştir.Lucci yi tekrar gördüğümüze göre sağlam güçle göreceğiz muhakkak.Luffy den 1 tık güçlü olan birisini böyle çiğnetmez.O sahnede Usoop ın katkısı olmasa Luffy yeniliyordu.
 
Bu arada, yanlış anlaşılmalar falan var Rob Lucci zaman atlaması öncesinde zaten hakiye sahipti. Vivre cardda rokushiki'nin haki temelli bir dövüş tekniği olduğu, Lucci'nin de zaman atlamasında hakisini güçlendirdiği yazıyor.
 
Tahmin etmiştim bir iki bölüme Jinbo'nun Whoyu perte çıkaracağını.

Çünkü koca yürekli balık adam, laf yapmaz icraat gösterir. Örnek :Moria

Oda boş boş konuştu tekini yedi oturdu. Jinbei koydu mu yumruğu adamın şaftını kaydırır.
 
Luffy serinin başında Komutan ayarı olan Croco'yu,Moria,yı yenmişdi ki 2 yıl sonra bunlarda zayıf olan Krakerle 12 saat dövüşdü. Atlama öncesini ve sonrasını ayrı ayrı kıyaslamak doğru. Güncel Lucci Cp0'ın üyesi değil lideri olarak tanıtıldı. Sence Sanjiden zayıf olma ihtimali var mı ? En az Yc1den başlar Lucci
Cracker o ikisini parçalar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık