Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzde Naruto gibi bir örnek varken Oda gerçek anlamda değil Luffy, herhangi bir karaktere tanrısallık&kutsallık atfedip, hikayenin merkezine bunu koyar mı? Sanmam. İrade ve şans faktörü her zaman serideydi ama bu zamana kadar kutsal ya da tanrı denilen karakterleri zor durumlara sokan bir ana karakteri olan seri için bunu yapmak felaket bir sona kapı açar. Her zamanki gibi çok uzun zaman önce bir olay olmuştur ve halk bunu efsaneye dönüştürürken kutsallık eklemiştir karaktere.
Im'in ölümsüz olduğunu düşündüğümden onun yüce bir karakter olarak çizmesini bekliyorum, o ayrı mevzu.
 
2 mevzu var bence trol moddan çıkarsak eğer.
1. Bölüm bence çok güzel çıkacak spoilerin aksine. Bol vs oldugunu düşünüyorum. Spoiler da adam Jimbei vurdu who eğildi sağlamasına tekmeyi bastı jimbei göbeğiyle karşıladı gibi şeyler yazmayacağı için aksiyon sahneleri es geçilmiş.
2. Güneş tanrısı denilen eleman hakkında iki ipucu var.
Birincisi ismi geçmemesi. Çünkü bilindik biri.
İkincisi 10 sene önce who bunun hikayesini öğrenmiş yani eski biri. Kim olabilir böyle köleleri ozgurlestiren efsane falan. Belki xebectir
 
Güneş tanrısı ya da veliahtı artık her neyse luffy çıkarsa asıl komedi o zaman başlayacak. Çünkü luffy ihtiyacı olan gücü alacak mürit de toplayacak ama sorulunca ben tanrı değil korsanlar kralı olmak istiyorum diyecek sanki hiç alakası yokmuş gibi :D
 
Güneş tanrısı olan kişi Dragondur.
- Bu hikayenin asılı anladığım kadarıyla kölelere dayanıyor ve birini anlatıyor.
- seride fisher tiger den daha fazla kutsal ejdejlere kin duyan kişi Dragondur.
- Dragon serinin başından beri en çok aranan adamdır. bunun bir sebebi olmalı sırf bir gurup insan topladı ve birkaç ülkeyi kurtardı gibi şeylerden en çok aranan adam olunacağını hiç sanmıyorum çünkü koskocaman bir kıtaya hükmeden imparatorlar var iken bu adamın yaptığı şeyler kulak kiri gibi kalıyor.
- Dragonun en çok aranan kişi olmasının sebebi daha öncede marijoeye saldırmış olması olabilir.
- bu sayede köleler onu tanımış ve zamanla kulaktan kulağa onu bir kurtarıcı/tanrı olarak kabul etmiş olabilirler.
Son olarak bu hikâyeyi anlatan kişi şuana kadar hep luffy hakkında konuşur iken bu konuyu açması bunun luffy ile ilgili olduğunu gösteriyor fakat bu kişinin luffy olduğunu sanmıyorum çünkü bu mesele luffy daha denize açılmadan öncesine ait bu yüzden büyük ihtimalle bu mesele ya luffynin ailesinden biri hakkında yada luffynin meyvesinin önceki kullanıcısı hakkında.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık