Harbi onu atlamışım, bir de o var daha.Off çizecek bir sürü silüet çıktı vallahi. ? Xebec'de var. Milleti gölge manyağı yapacak.
Harbi onu atlamışım, bir de o var daha.Off çizecek bir sürü silüet çıktı vallahi. ? Xebec'de var. Milleti gölge manyağı yapacak.
Luffy be gülüm...Bu güneş tanrısı Fİsher Tiger değilmiş antik silah olabilir mi Uranüs Neptün gibi
Seride kaç küsur Bölüm sadece bir gün için işleniyor (dressrosa) sence 10 bölümde o kadar aşırı bir zaman geçmiş midir? Ki bu kadar bölümde luffy suya düşüyor ve lawın tayfası buluyor nereden baksan geçen süre 10-20dk daha fazlası değil.10 bölüm boyunca oturup çay içmişler diyorsun yani.Süper düşünce.
Burada Güneş Tanrısından bahsederken beliren silüet Luffy'e benzemiyor mu işte? Ben mi yanlış yorumluyorum?Who's Who Luffy'i eski çağdan bir tanrı gibi düşünmüş, böyle gölgeli alengirli pozlar daha önce de olmuştu. Seçilmiş çocuk yükleniyor? @kekomancer
Evet luffy bir kılıç ve mızrak kullanıyor normalde.Burada Güneş Tanrısından bahsederken beliren silüet Luffy'e benzemiyor mu işte? Ben mi yanlış yorumluyorum?
Dostum, bu adam geçmişte yaşamış bir kehanette geçiyor. Şimdiki Luffy'i düşünmüyor zaten, olaydan bahsederken beliren süliet Luffy'e benziyor abi. Niye bana bu muameleyi çekiyorsun?Evet luffy bir kılıç ve mızrak kullanıyor normalde.