Bu şekilde devam ederse Kid Big mom karşısında 10 bölüm durmuş olacak.2 bölüme tek yiyeni tanrı yapacağınıza aha bu adamı tanrı yapın da dünya rahata ersin.
10 bölüm boyunca vs attıklarını nereden biliyoruz? Onu geç en son baktığımızda adamlarda ufak tefek çizikler vardı sadece. Yani daha doğru düzgün vs bile olmamış aralarında.Bu şekilde devam ederse Kid Big mom karşısında 10 bölüm durmuş olacak.2 bölüme tek yiyeni tanrı yapacağınıza aha bu adamı tanrı yapın da dünya rahata ersin.
10 bölüm boyunca oturup çay içmişler diyorsun yani.Süper düşünce.10 bölüm boyunca vs attıklarını nereden biliyoruz? Onu geç en son baktığımızda adamlarda ufak tefek çizikler vardı sadece. Yani daha doğru düzgün vs bile olmamış aralarında.
Luffy çatıya çıkana kadar boş boş bakışmışlardı. :d10 bölüm boyunca oturup çay içmişler diyorsun yani.Süper düşünce.
Yav bide sadece Kid olarak yazıyorlar. Deliricuğuuuum....10 bölüm boyunca vs attıklarını nereden biliyoruz? Onu geç en son baktığımızda adamlarda ufak tefek çizikler vardı sadece. Yani daha doğru düzgün vs bile olmamış aralarında.
Kf: Ryuma'yı çok merak ediyorum.
Oda: Vegapunk diye bir karakter var.
Kf: Vegapunk'ı çok merak ediyorum.
Oda: Joyboy diye bir karakter var.
Kf: Joyboy' u çok merak ediyorum.
Oda: Im diye bir karakter var.
Kf: Im' i çok merak ediyorum.
Oda: Sun God diye bir karakter var...