Gemilerin olduğu deniz, Wano etrafındaki denize benzemiyor. Oradan da mı anlamadınız?Kandırıldık laaaa..
Gemilerin olduğu deniz, Wano etrafındaki denize benzemiyor. Oradan da mı anlamadınız?Kandırıldık laaaa..
Anlık sevinmiştim anlayamadım sevinçten
Gemilerin olduğu deniz, Wano etrafındaki denize benzemiyor. Oradan da mı anlamadınız?
Nepalli bunu hiç yapmadı, adam yazmayı biliyor.Ciddi ciddi inandınız mı o amiral sposuna. Wano'nun başından beri fake spoilerların bölüm sonunda Aokiji , Borsalino gelip "Evet içerideyim akainu." diyip bölüm bitirtiyorlar. Bağışıklık kazandım resmen fake spoilerı koklayarak ayırt edebiliyorum
Wano sonu amiral geleceğine inananlar için elimde geçiş garantili köprü var...Ciddi ciddi inandınız mı o amiral sposuna. Wano'nun başından beri fake spoilerların bölüm sonunda Aokiji , Borsalino gelip "Evet içerideyim akainu." diyip bölüm bitirtiyorlar. Bağışıklık kazandım resmen fake spoilerı koklayarak ayırt edebiliyorum
Nepalli kaliteli yazar. Hala o antik silah sposunu unutamıyorum , ben böyle bir bağlantı görmedim hayatımda. Adam her hafta garanti bir şey tutturuyorNepalli bunu hiç yapmadı, adam yazmayı biliyor.
Bence önceki yazdığı bazı şeyler de ilerideki bölümlerde çıkar, şaşırmam. Uzun senaryosunun da özetini çıkarıyor. Bitirince buraya atarım.Nepalli kaliteli yazar. Hala o antik silah sposunu unutamıyorum , ben böyle bir bağlantı görmedim hayatımda. Adam her hafta garanti bir şey tutturuyor
1018
-Admiral Greenbull is waiting below the waterfall
-Leaker says he is waiting for CP0 to say the fight is over so he can go up and arrest all pirates
![]()