Çok şekil karakter, ninja kaplumbağaları andırıyor kafası.Allah kimseyi şu karakterden dayak yiyecek konuma düşürmesin amin.
![]()
Çok şekil karakter, ninja kaplumbağaları andırıyor kafası.Allah kimseyi şu karakterden dayak yiyecek konuma düşürmesin amin.
![]()
görünmez olayını da biliyor şimdi bu, bakalım napacakAllah kimseyi şu karakterden dayak yiyecek konuma düşürmesin amin.
![]()
Dünya'nın en kötü tasarımı ya bi ben sevemedim şu tasarımı sanırımÇok şekil karakter, ninja kaplumbağaları andırıyor kafası.
Sanji : Huf hufgörünmez olayını da biliyor şimdi bu, bakalım napacak
Tip olarak iyi de beklenti olarak zayıf. Lazer mazer atarak dövüşecek izlenimi veriyor.Dünya'nın en kötü tasarımı ya bi ben sevemedim şu tasarımı sanırım
Herkes geri çekilsin dediydi bunun yanındaki lavuklar. Büyük ihtimalle çevresi için çok tehlikeli birisi yani silah milah atabilir her an. Baratie'deki zehirli gaz olayını görür müyüz acaba Sanji o vakit kudurmuştu , bence görürüz güzel olur.Tip olarak iyi de beklenti olarak zayıf. Lazer mazer atarak dövüşecek izlenimi veriyor.
1018
-Admiral Greenbull is waiting below the waterfall
-Leaker says he is waiting for CP0 to say the fight is over so he can go up and arrest all pirates
![]()
Kandırıldık laaaa..Law flashbackinden panel![]()
Tamam ondan sonra zaten garp kaidodan güçlü olsa garp alırdı .Newgate öldüğü için*