gerçekten engelliyorsan neden yorumlarını okuyorsun diye sorarlar adamaBir tane arkadaş var forumda. Forumun %50'ini engellemiş ama Zoro fail olunca engellediği kişinin yorumlarına bakıp sonrasında atılan yorumlara ithafen aklı sıra laf sokmaya çalışıyor. Ben bu kadar üzülmemiştim kimsenin adına :
Bu tarz yorumlar görünce daha da keyif alıyorum aşırı acıtmış olmalı Zoro'nun iksir içmesi : Zoro arc sonu 2 kat acı yaşayacak ama bazı fanlar daha şimdiden o acıyı hissetmeye başlamış ımmmm--hhhh :
@BattalGazi reis bu Zoro milleti yoldan saptirmaya calisiyor ne diyorsun?Bide mazoşist çıktı üstüne 2 katı acı çekeceksin demiş düşünmeden içmiş
Yav artist işte. Kendince kuul olduğunu zannediyor ama bambaşka bir şey haberi yok sdfghdggerçekten engelliyorsan neden yorumlarını okuyorsun diye sorarlar adama
Yeter ne ağladın ya, tamam içmez iksiri halla halla xDHüğğğğğ Zoro asla Luffy gibi torpil almaz hüüüüüğğğ Zoro bileğinin hakkıyla buralara geldi hüğğğ
Ağa adamın bahsettiği olayda lastik meyvesinin tek bir üstün yanı yok adam sadece meyveyi kaybettiği için hapse giriyor onu hapisten kurtaran kişide meyveyi yiyen kişi oluyor. Neye halen diretiyirsunuz ?niye ısrarla tek tarafa indirgiyorsun ki xD zoro fanları ile biz üzgünüz deyin işte mis gibi :S