3Ace kaçıncı komutan dengi sen onu de hele?
3Ace kaçıncı komutan dengi sen onu de hele?
Hadi hadi baya rahatsız olmuşsunSahalara dönecek olması bizi rahatsız etmez ama dönme şekli Zoro fanlarını çok rahatsız edecek dfjgkdfgjdfjg
Luffy bile dayak yiyip dayak yiyip sıfır kilometre dönmemişti hiç bir zaman sdjfkh Ulan Zoro sen ne ballı adamsın. Ağzına bal kavanozu sokmuşlar resmen. Tüm arılar senin için çalışmış resmen sdjfkhsdhfg
Oha be kardeşim biraz fazla değil mi?
Rob Lucci'nin lider çıktığı yazınca kesin bir ifadeymiş gibi anlaşıldı :/
Senaryoda, muhtemelen... Ben kesinlik ifadesi bulamadım :SRob Luccinin lider çıktığı bir senaryoda artık serinin şu noktasına gelmişken Cp0 kadar yeni dünyanın başından beri vurgulanan bir organizasyonun başı Komutan ligi çıkmayacak öyle mi ? Buna gülerim işte. Hele kaku bile var organizasyonda muhtemelen lider de o
Yav hadiii yaaa haddiiii yaaa sdkfjdg demagoji yapma bana yemezlerHadi hadi baya rahatsız olmuşsun
Reis sahalara dönünce alacak tozu dumanı bize bir şey kalmayacak diye dövünüyorsun.
Ace tek başına Jack ve Queen'i alır. Hala patlıyorsun. Kendini imhaya mı programlandın yoksa?
Her arc beş tur atan lütfü fanısın, Zoro da iki tur atsın niye bu kadar sinirlendin ?Yav hadiii yaaa haddiiii yaaa sdkfjdg demagoji yapma bana yemezler
Dayak yiyem, kemiklerim kırılsın. Hoooop oradan bi iksir, şuradan bi kocakarı macunu Immmm-hhh misss gibi oldum getirin bana oradan King'i :
İşte yüce gönüllüğümden bol keseden veriyorum herkese...Oha be kardeşim biraz fazla değil mi?
Tek başına Jack ve Queen'i alır ? Kanıt, argüman ?? Kariyerinde seviyesini gösterecek bir karşılaşma var o da Jimbe savaşı. Çünkü Teach ve Sakazuki'ye ezildi. Ben ölmeden önce Jimbei'nin çok üstünde bir adam olduğunu sanmıyorum.Ace tek başına Jack ve Queen'i alır. Hala patlıyorsun. Kendini imhaya mı programlandın yoksa?