Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım özel çıkacaksa farklı özellikler bekliyorum meyveden. Şimdiki özellikleri onu özel yapmaz. Ha şu da var özelliği sırf Roger, Joy Boy gibi adamların yediği meyve olduğu için de üzerine önem verilmiş şeklinde bir özellik de olabilir. Ama meyve özel ise özel etkiler beklerim.
Meyvenin özel çıkması ya da çıkmaması, benim seriye olan bakışımı değiştirmez ama sanmıyorum özel çıkacağını. Garp sırf Luffy'yi eğitmek için uçuruma atmış bir adam ve bu meyveyi Roger veya Joy boy yemiş olsa Garp, Roger'ı en çok zorlayan, sürekli köşeye sıkıştıran Garg Luffy'yi Dadan'a emanet eder mi hiç bu meyve Luffy'deyken ve Luffy ben korsan olacağım diyorken? Tamam Garp gevşek bir adam ve Roger'ın oğlunu bile büyütmüş biri ama gözünün önünden ayırmaz Luffy'yi böyle bir durumda.
 
Zoro ayağa kalkacak ama kime gidecek ?

Bu iksirin dezavantajı ile King'e gitme ihtimali daha da arttı. O zaman Marco ne yapacak ? Ben hala Kaido vs Luffy-Zoro bekliyorum. Daha önce hiç Zoro-Luffy birlikte boss kesmedi sadece bu yüzden :flaugh:

Bu arada o iksir de neymiş Oda yine sıvamada. Bir anda iyileştiren iksir :oleyo2: Kaido ile karşılaşmayacaktı madem bu adam neydi bu kadar yaşanan olaylar?
Klasik Zoro'yu Arc Boss'u ile karşılaştır hype kas taktiği olmalı.
 
Keşke imkanım olsa da Odayı karşıma alıp sorabilsem, orada kingi bir süre oyalayabilecek kalibrede adamlar var, ve boş duruyorlar. Onlar kingi oyalarken marcoya neden iyileştirtmiyorsun? Zoronun derdi yaraları değil ki, kemikleri paramparça oldu. Ne iksiri kemikleri birleştiricek? Tutkal mı içiriyorsun? Hayır elinde kek, kremşanti, süt gibi malzemeler varken pasta yapmak yerine bu malzemelerle börek yapmay çalışıyor adam.
Gomu gomu meyvesi de hükümetin elindeymiş önceden. Sadece meyve çaldırdı diye adamı hapse atmazlar önemli bir olayı çıkacak muhtemelen. Tarihte önemli bir kişi yemiştir önceden, roger ya da joy boydan biri. Acaba meyvelerin içerisinde önceki kullanıcılarının ruhundan izler kalır gibi bir mantıkla mı luffy roger joyboy benzerliğini göstericek? Ben bunu reankarnasyona tercih ederim. Çünkü reankarne olayının narutodan sonra iyice baymasını bir kenara bırakırsak, luffy ile roger, dünya görüşü aynı olan iki farklı adam gibi. Karalterleri benziyor ama aralarında zıtlıklar da var.
Tutkal mı iciriyorsun yerinde kahkaha attım xD birlestiriyor demek ki, ya da kaynamasini sağlıyor
 
Şuan boşta olan tek kişi King. Bizde ise marco ve zoro. Zoro ya kinge dalacak ya da kaidoya dalacak. Eğer kinge dalarsa marco ne yapacak?
 
Yav arkadaş bu meyve özelse madem ilk defa mı görüyorlar luffy de şimdi söylüyorlar.3 amiral Sengoku Garp im bile biliyor adamı imparatorlar biliyor meyvesinden haberi var neden bir gram tepki bile vermediler bu meyveye?Cplerin elinden alınan meyvenin ne olduğu hakkında bilgisi mi yok ne meyvesi olduğundan.Sonradan aklıma geldi ekliyem mi dedi naptı bu adam.
öyle oldu bi anda vahiy iner gibi yaptı oda işte ne bekliyoruz ki adamda plan yok,doğaçlama gidiyor bazı şeylerde.
 
Katakuri YC1 ötesi bir karakter. Zoro'nun bu karaktere dokunabilmesi bile mucize olur. Luffy'nin dokunması tamamen Katakuri'nin öfkelenip haki akışının bozulmasıyla oldu. Kaldı ki Luffy ile 12 saat boyunca savaşan Katakuri, Luffy ile savaşından öncesinden çok daha güçlenmiştir. Dövüşlerine dön bak full haki kullanıyor. Luffy karşısında düştüğü hataya bir daha düşecek biri değil üstelik..
Katakuri bence sağ kollar arasında en güçsüzü :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık