Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh ah yine klasik şansla kutsanmış hayata en güçlülerin soyundan gelerek başlamış ve p-up manyağı bir karakter.

Zaten meyvenin olayı herkesin küçük gördüğü ama aklını kullanınca avantaja dönüştürebileceğin bir meyve olmasıydı.
Galiba 20 yılda takipçilerin yaş ortalaması düştü ona göre ayağını uzatıyor Oda.

HAHAHAHA Bu olay Zoro'nun aldığı beleş Enma p-up ın yanında devede pire kalıyor. Ben Luffy fanı olsaydım gururuma yediremeyip Kid fanı olurdum.
Lastik meyvesi sende olsaydı gomu gomu no fuusen bile yapamazdın knk bence çok övme o meyveyi .d
 
Sıkıntı şurada ama bu meyve özelse bir Allahın kulu bilmiyor mu özel olduğunu. Luffy'i görünce oha bu meyveye mi sahipmiş falan demiyorlar. Filo amirali, amiral, koramiral neredeyse bütün denizcilerle karşılaştı. Keza Cp9'da. Meyvey denizcilerin elinden alıyorlar ama bir tanesi bile meyveyi görünce tepki bile vermiyor.

Özel olacağını sanmıyorum ben.
Eğer lastik meyvesi de özel çıkarsa, bu denizcilerin ne kadar da bomboş bir organizasyon olduğunu bir kez daha kanıtlar.
Denizciler, Luffy'nin ailesini ve D. olduğunu bilmesine, Luffy'nin MF'de fatihin hakisi patlatmasına ve gomu gomu'nun özel olmasına rağmen, yılanın başını küçükken ezmek için amiral mamiral ne varsa yollamak yerine Smoker'ı takıyorlar peşine ki o da kendisi hırs yaptığından takılıyor, emir falan yok ortada.
hocam yazdık bunları :) :)
Oda ne yapmak nereye varmak istiyor göreceğiz ama ben bu olayı biraz sahte Oden olayına yormaya başladım. Aaa bakın Oden geldi muhabbeti döndürdü OP okuyucuları. Şimdi de meyve üzerinden aynı algıyı yaratmak istiyor gibime geliyor.
 
Dünya hükümeti hangi meyveyi ele geçirse aynı şekilde davranılır , korunurdu bu meyveler. 100 milyon belilik meyvelerden bahsediyoruz sonuçta. Who's Who böyle bir kayıpa sebep olduğu için CP9'dan atılması gayet normal bence.
Hani geçen gün güldük eğlendik de çok da "Seçilmiş meyve"lik bir durum yok ortada. Eiichiro Oda 1. bölümde Shanks'in hangi gemiden o meyveyi aldığını güzel bir şekilde bağlayıp açıklamış
Who dahiymiş.100 milyon elinin kiri bunların xD Dediğin gibi henüz bir şey yok ama kesin çıkacak altından bir şeyler xD
 
Zoro hızlıca iyileşecekmiş lâkin aldığı acı iki katına çıkacakmış yan etki olarak. Hey yavrum hey, epik günler sizleri bekliyor ey Zorojurocular.

İki ihtimal var: iyileştirme karşılığında önceki acıların iki katını verecek. Bu da mevcut bütün yonkoulardan hasar alacağı anlamına geliyor. Thrillar Bark b.k yesin yani.

Diğer ihtimal önce iyileşip sonra aldığı her hasar ikiye katlanacak gibi. Hey yavrum hey, Tanuki-san biri söylesin kırk kral getirsinler, bir şey olmaz Zoro'ya.
 
Seviyeler çok yükseldi Wano'da. Zoro yc1 - yc1+ Sanjide yc2 - yc2+ gibi bitirir arcı.
Katakuri YC1 ötesi bir karakter. Zoro'nun bu karaktere dokunabilmesi bile mucize olur. Luffy'nin dokunması tamamen Katakuri'nin öfkelenip haki akışının bozulmasıyla oldu. Kaldı ki Luffy ile 12 saat boyunca savaşan Katakuri, Luffy ile savaşından öncesinden çok daha güçlenmiştir. Dövüşlerine dön bak full haki kullanıyor. Luffy karşısında düştüğü hataya bir daha düşecek biri değil üstelik..
 
Keşke imkanım olsa da Odayı karşıma alıp sorabilsem, orada kingi bir süre oyalayabilecek kalibrede adamlar var, ve boş duruyorlar. Onlar kingi oyalarken marcoya neden iyileştirtmiyorsun? Zoronun derdi yaraları değil ki, kemikleri paramparça oldu. Ne iksiri kemikleri birleştiricek? Tutkal mı içiriyorsun? Hayır elinde kek, kremşanti, süt gibi malzemeler varken pasta yapmak yerine bu malzemelerle börek yapmay çalışıyor adam.
Gomu gomu meyvesi de hükümetin elindeymiş önceden. Sadece meyve çaldırdı diye adamı hapse atmazlar önemli bir olayı çıkacak muhtemelen. Tarihte önemli bir kişi yemiştir önceden, roger ya da joy boydan biri. Acaba meyvelerin içerisinde önceki kullanıcılarının ruhundan izler kalır gibi bir mantıkla mı luffy roger joyboy benzerliğini göstericek? Ben bunu reankarnasyona tercih ederim. Çünkü reankarne olayının narutodan sonra iyice baymasını bir kenara bırakırsak, luffy ile roger, dünya görüşü aynı olan iki farklı adam gibi. Karalterleri benziyor ama aralarında zıtlıklar da var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık