Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7459

Aslında Luffy'nin ilk bölümde giydiği kırmızı gömlek de Joyboy'un gömleğiymiş ve bu gömleği giydiği her günde Luffy +10 DEF ve +15 ATK kazanıyormuş. Böyle bir yere gidecek eğer bu saçmalığa girerse.
Demek ki Shanks'in gözüne idealist kimliği ile değil , portakal suyunun yanında meyve yemek istediği için girmiş :S Ah be olum...
 
Meyveyi meyve yapan kullanan kişidir. O meyve joyboyun meyvesi bile olsa seride o meyveyi yiyip hiç bir şey yapamayacak insanlar var. Hep söylediğim gibi Luffy Joyboy olduğu için bu kadar ön planda değil. Luffy böyle olduğu için Joyboy olduğu düşünülüyor. Aynı şey Zoro için de geçerli Enmayı ver bakalım Brook'a kullanabiliyor mu ya da işlevini yerine getirebiliyor mu ? Hatta ve hatta iklim bilgisi olmadan Naminin silahını kim kullanabilir ?

İrade meselesi bu, sırf gear second yaptığın da ömründen kısaldığını öğrendiğinde bu meyveyi yemiş bile olsa kullanmayacak insanlar var bu seride. Ömrümden gidiyor ne gerek var diye. Dünyanın en basit meyvesi ile dünyayı birbirine katacak iradeye sahip insanlar Joyboy ve Luffy imiş malesef :)

Daha da net açıklayayım

Profesyonel e sporcular ;
Yıllarca oyun oynasa da bronzda kalacak oyuncular ;
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık