Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'e ettiğim lafları çıkarsana? Ne lafı etmişim de Zoro aynı duruma düşmüş. Veya Zoro'ya laf yapmadığımı nereden biliyorsun.

Şeytan meyve kullanmasına da laf yapmadım. Birisi şeytan meyvesi kullanıyor diğeri doktorluk yeteneklerini. İki karakter de ayağa kalkıyor. Sana göre bu mantıklı gelebilir. Bu kadar gerizekalı bir göt olabilirsin.



İçi boş karakter mi? Onu dememişimdir, en azından direkt o anlamda kullanmamışımdır. saddas Luffy tanrı modu da açtı demiyorum kurgu olarak kötü diyorum.

Joy Boy olayını bu kadar abartma nedemim de biraz latife biraz durumdan sıkılmam. Sen de Enma falan yazıyorsun mesela arada sırf geyiğine hiçbir farkı yok.
Luffy'nin içi boşaltılıyor diyordun bi ara onun için yazdım onu. :D
Bence biraz sakin ol yahu boşver o tarz yorumlar yazmaya değmez.
 
Ciddi anlamda bir şey sormak istiyorum. Dalga geçme amaçlı değil. Eğer bu kadar leş bir seriyse, karakterler bu kadar leşse neden bu kadar süredir bu seriyi takip ediyorsun, vaktini spoiler yorumlarında harcıyorsun ve seriye laf ediyorsun?
Açıkçası 1000. bölümü okuduktan sonra 1001. bölümü de okumamak için sebep kalmıyor. Bayağı kişinin bu şekilde nereye gidecek diye okuduğundan eminim. Gerçi ben bıraktım ama spoilerleri hala takip ediyorum mesela sırf neler olmuş diye bakmak için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık