Çıkardığım tabir yüzünden uyarı yedim :sBen meyva muhabbetinde çok eğlendim ondan hoşuma gitti belki de. Bölüm kötü bile olsa spoiler yorumlarının başını yakalayınca sarıyor :s
Çıkardığım tabir yüzünden uyarı yedim :sBen meyva muhabbetinde çok eğlendim ondan hoşuma gitti belki de. Bölüm kötü bile olsa spoiler yorumlarının başını yakalayınca sarıyor :s
Joy Boy olayı belli değil ki ne olduğu. O yüzden ne diyeceğim hakkında? Enma durumları tamamen ortada.Joy Boy'un ruhu? Alpa tüm dengelerin bozuldu. Joy Boy, meyve mevzularında suspus oluyorsun Enma diye gidiyorsun.
Ivankov, Luffy'i ayağa kaldırdığı zaman savunuyordun ama ömründen gidiyor diye. Şimdi yemeyiz. ağzının tadına göre olunca nasıl da yiyorsun ama. ?
PuhahahshshdhshdjhdhdbdbdvgshÇıkardığım tabir yüzünden uyarı yedim :s
@Enma Bence gülünecek bir yorum değildi. Şimdi iki kat hasar alan Zoro'dan bahsediyoruz. Çok fazla enerji harcaması lazım King'in karşısında. Eğer King gerçekten güçlü biri ise ve Kaido'dan sonra gelen ilk isimlerden biriyse; her türlü Zoro'yu yenmesi lazım. Ha olur da, Zoro stratejik davranır. Onu bilmem. Bakalım Oda nasıl işleyecek ?Ama iki kat hasar alacak. Bu başlı başına zaten Zoro'nun gücünün göstergesi olacak. Eğer iki kat hasar alan Zoro'yu yenemiyorsa King; o zaman bir sıkıntı vardır. Büyük ihtimal Marco ile birlikte kapışabilir. Ki iki kat daha yorulacak Zoro.
Hangisi kutsal meyva mı :sÇıkardığım tabir yüzünden uyarı yedim :s
Evet sdjdjdjdb halkı silahlanmaya teşvik etmekten herhalHangisi kutsal meyva mı :s
Yanlışlıkla emoji atmışım. Ben zoro iyileşir kingle savaşır diyenlerdenim. Zaten açıkçası düz savaşmaz zoro her açıdan dezavantajlı.@Enma Bence gülünecek bir yorum değildi. Şimdi iki kat hasar alan Zoro'dan bahsediyoruz. Çok fazla enerji harcaması lazım King'in karşısında. Eğer King gerçekten güçlü biri ise ve Kaido'dan sonra gelen ilk isimlerden biriyse; her türlü Zoro'yu yenmesi lazım. Ha olur da, Zoro stratejik davranır. Onu bilmem. Bakalım Oda nasıl işleyecek ?